INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN

El e coșmarul Barcelonei! Un nou record în Liga Campionilor

Barcelona - Bayern. Thomas Muller (32 de ani) a înscris din nou contra catalanilor, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate împotriva grupării blaugranas în Liga Campionilor.
Barcelona - Bayern. Thomas Muller (32 de ani) a înscris din nou contra catalanilor, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate împotriva grupării blaugranas în Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 22:42 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 23:41

Barcelona - Bayern. Thomas Muller (32 de ani) a înscris din nou contra catalanilor, devenind jucătorul cu cele mai multe goluri marcate împotriva grupării blaugranas în Liga Campionilor.

Toate detaliile despre Barcelona - Bayern, AICI!

În minutul 33 al partidei de pe Camp Nou, Muller a șutat cu dreptul de la 20 de metri. Cel mai probabil, Ter Stegen ar fi putut să pareze execuția germanului, însă devierea lui Eric Garcia l-a încurcat teribil pe goalkeeperul gazdelor.

Thomas Muller, show cu Barcelona

Totuși, UEFA a consemnat golul ca fiind al lui Muller. Astfel, atacantul lui Bayern a ajuns la 7 goluri marcate în poarta Barcelonei, în 6 apariții. Niciun alt fotbalist nu a marcat mai mult contra catalanilor în Champions League, conform specialiștilor de la Opta.

Următorii abonați la goluri în meciurile cu Barcelona:

  • 5 goluri - Andriy Shevchenko (în 11 meciuri) 
  • 4 - Juninho Pernambucano (în 5 meciuri) 
  • 4 - Kylian Mbappé (în 2 meciuri)

De asemenea, Bayern Munchen a devenit echipa cu cele mai multe reușite împotriva Barcelonei - 25 - în confruntările din cupele europene.

49 de goluriare Muller în Champions League. Tocmai i-a depășit pe Ibrahimovic și Shevchenko, ambii cu 48

Altă „sperietoare” pentru Barcelona

Bayern Munchen a adus pe Camp Nou, pentru disputa cu Barcelona din Liga Campionilor, un jucător în fața căruia tremură cam toți coechipierii săi din ofensivă, Jamal Musiala (18 ani). Thomas Muller a admis: „Într-o zi o să-mi ia locul”.

Împotriva lui RB Leipzig, în „repetiția" dinaintea regalului cu Barcelona, Jamal Musiala a intrat chiar înaintea pauzei, în locul accidentatului Serge Gnabry. Cu un gol și o pasă decisivă, mijlocașul ofensiv în vârstă de 18 ani a schimbat efectiv fața jocului, iar Bayern a câștigat la scor: 4-1.

Musiala a fost titular pe Camp Nou, în condițiile în care Gnabry nu a putut fi recuperat atât de repede. 

„Acest copil a «furat» show-ul”, l-a lăudat exigentul tabloid Bild, care i-a nominalizat pe colegii ce tremură deja pentru posturile lor. Leroy Sane, Serge Gnabry, Kingsley Coman și Thomas Muller pot fi oricând trași pe margine pentru a-i face loc lui Jamal.

Thomas Muller a recunoscut că „într-o bună zi, Jamal îmi va lua locul. E un magician!”. Iar Joshua Kimmich îl vede de pe acum „un jucător foarte bun. În câțiva ani va ajunge weltklasse!”.

Musiala, noua „perlă” de la Bayern

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo a oferit faza serii în Champions League » Ce s-a întâmplat după ce a lovit un steward

Ibrahimovic s-a „rupt” din nou! Ratează un supermeci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dragdim
dragdim  •  15 Septembrie 2021, 06:24

Mia San Mia

maistorkokir
maistorkokir  •  15 Septembrie 2021, 05:13

S-au umflat catalanii precum un balon de sapun in ultimii 15 ani, acum s-au spart, 15 ani(cel putin) de acum incolo Barcelona va fi o echipa mediocra, asa cum era pe timpul in care a intalnit-o pe Steaua in finala din 1986.

ali.bec
ali.bec  •  14 Septembrie 2021, 23:45

Nici Lewa nu e departe de topul coșmarurilor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează