INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAȚIE

Thomas Muller, fără milă de Barcelona în teren și în afara lui: „În 2014, cu Brazilia, nu am dominat atât de mult! Ne-am distrat atât de tare!”

Thomas Muller, după Barcelona - Bayern // foto: captură YouTube @ BT Sport +28   FOTO
Thomas Muller, după Barcelona - Bayern // foto: captură YouTube @ BT Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 09:07 / Actualizat sambata, 15 august 2020 09:15

Thomas Muller (30 de ani) a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă în Barcelona - Bayern 2-8, iar după meci, la zona mixtă, a continuat să fie savuros.

Germanul a primit premiul de „omul meciului” și a comentat evoluția echipei sale: „E greu de explicat ce s-a întâmplat. Acum, echipa noastră este într-o formă incredibilă. Am muncit foarte mult, cu foartă multă intensitate. Ne-am distrat atât de tare astăzi. Pentru stilul nostru de joc, nu contează ce nume au jucătorii pe care îi întâlnim. Da, au jucători speciali, și trebuie să fim și mai agresivi.

A fost special. Acest turneu este special. Dar semifinala începe de la 0-0, nu contează ce am făcut acum. Trebuie totuși să fim foarte fericiți astăzi, dar de mâine să ne concentrăm la meciul următor”.

Thomas Muller: „Cu Brazilia nu am dominat atât de mult!”

Pe 8 iulie 2014, la Cupa Mondială, Germania a zdrobit-o pe Brazilia în semifinale, scor 7-1, într-un meci ce s-a întipărit în memoria tuturor fanilor fotbalului. Thomas Muller a fost integralist atunci pentru echipa învingătoare și a marcat un gol, iar acum trage o paralelă între acea partidă și meciul împotriva Barcelonei.

„În 2014, cu Brazilia, nu am dominat atât de mult meciul. Astăzi, superioritatea noastră a fost mult mai mare! Felul în care am dominat a fost brutal”, a spus acesta la finalul partidei.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din Barcelona - Bayern 2-8

+24 FOTO

Alte știri despre Barcelona - Bayern:

Președintele Barcelonei anunță măsuri dure după meciul cu Bayern: „Le vom anunța zilele viitoare” » Setien și Abidal, dați afară!

Cele mai răutăcioase 10 glume după cataclismul Barcelonei din Champions League: „Ce îi spune soția lui Messi în această dimineață”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
robby73
robby73  •  15 August 2020, 13:52
Postat de paiazze pe 15 August 2020, 12:55

E bine cand cate un extraterestru, galactic sau mai stiu eu ce isi mai ia cate o rusine din asta. Imi pare rau doar ca nemtii au fost cei care i-au umilit pe astia de la Barcelona. Iar Muller, cu toti banii lui, ramane tot un taran prost, care se incalca cu ciorapi la sandale.

El e campion mondial! Tu ce ești?

paiazze
paiazze  •  15 August 2020, 12:55

E bine cand cate un extraterestru, galactic sau mai stiu eu ce isi mai ia cate o rusine din asta. Imi pare rau doar ca nemtii au fost cei care i-au umilit pe astia de la Barcelona. Iar Muller, cu toti banii lui, ramane tot un taran prost, care se incalca cu ciorapi la sandale.

realcf
realcf  •  15 August 2020, 10:15

Normal ca a ras dupa rusinea secolului... ce trebuia ? Sa planga?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează