INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 2-8

Președintele Barcelonei anunță măsuri dure după meciul cu Bayern: „Le vom anunța zilele viitoare” » Setien și Abidal, dați afară!

FOTO: Guliver/GettyImages +28   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 01:30 / Actualizat sambata, 15 august 2020 08:32

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, a reacționat după înfrângerea la scor astronomic cu Bayern Munchen, 2-8, din sferturile UEFA Champions League. A anunțat măsuri dure, și le-a luat. Potrivit spuselor unor jurnaliști de încredere, Quique Setien și Eric Abidal au fost demiși!

Oficialul catalan Bartomeu, aflat la a treia înfrângere umilitoare în Champions League (0-3 cu Roma, 0-4 cu Liverpool și 2-8 cu Bayern), anunță măsuri dure și lasă să se înțeleagă că îl va demite pe antrenrorul Quique Setien.

„Are dreptate Pique. Acum trebuie să luăm decizii. Unele erau luate înainte de acest meci, altele le vom lua în aceste zile. Le vom anunța începând de acum. Nu voi spune chiar acum ce decizii am luat. Azi e o zi pentru a reflecta, o zi tristă. De mâine trebuie să ridicăm moralul fanilor din întreaga lume, care acum sunt triști după această înfrângere. Acum trebuie să cerem scuze fanilor. A fost o seară dură pentru jucători și fani. Nu am fost clubul și echipa care suntem într-adevăr”, a declarat Bartomeu, potrivit Marca.

Setien și Abidal, demiși de Barcelona

Se pare însă că Bartomeu a luat deciziile despre care vorbea mai devreme decât se aștepta. Quique Setien ar fi fost deja demis, anunță faimosul jurnalist Fabrizio Romano, în timp ce directorul sportiv Eric Abidal a fost și el dat afară, conform spuselor lui Gianluca Di Marzio!

7 lunia rezistat Quique Setien la Barcelona. Spaniolul l-a înlocuit pe Ernesto Valverde în luna ianuarie a acestui an

FOTO. Imagini spectaculoase din Barcelona - Bayern 2-8

+24 FOTO

Rușine ISTORICĂ pentru Barcelona! A 6-a oară în 4.440 de meciuri când pățește asta

Theodor Jumătate a dat de pământ cu Setien, după umilința catalanilor: „Nu are nicio legătură cu acest club, cu filosofia lui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1635028856730231
Marco Boos  •  16 August 2020, 08:16

a jucat setien si abidal acolo trebuie taiat in carne vie era mesi sa terminat trebuie lotul reformat sa terminat acest ciclu

1778324075752839
Ciprian Iliescu  •  15 August 2020, 12:37
Postat de sampaolo pe 15 August 2020, 10:39

El ar trebui să își dea demisia. Ce cauta Dembele, Semedo, Lenglet și Sergi Roberto la Barcelona? Transferuri tâmpite! Jucători slabi.

Sergi roberto nu e transfer....meciul acesta doar a încununat ultima perioadă de la barca.deciziile președintelui din ultimii ani sunt cel putin dubioase.acum este timpul sa se faca ceva...nu poti castiga trofee cu semedo,pique,lenglet,busquets,vidal etc....Barca e modelul perfect ca poti da rateuri uriașe și atunci când ai bani

toss
toss  •  15 August 2020, 11:08

Lasa ca o sa il expedieze pe Arthur( 24 ani), si il aduc pe PJanic(30ani)...mortala reconstructie...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează