INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER 2-1

BARCELONA - INTER 2-1 // Antonio Conte, dezlănțuit la adresa arbitrajului: „Trebuie să aibă respect pentru cei care joacă fotbal!”

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 09:31

Antonio Conte (50 de ani), antrenorul lui Internazionale Milano, a criticat prestația arbitrului sloven Damir Skomina (43 de ani), după înfrângerea din Champions League, 1-2 în fața Barcelonei.

„Sunt puțin dezamăgit de arbitraj, deoarece am văzut unele situații decise într-un anumit fel. Am văzut multe lucruri care nu mi-au plăcut încă de la început. 

Arbitrul m-a avertizat că mă va trimite în tribună. Pe tricoul lor este scris «respect», iar eu acest lucru am cerut. Trebuie să aibă respect pentru cei care joacă fotbal! Vorbim despre un arbitru internațional care are experiență și care a arbitrat ultima finală de Champions League. Mi-a lăsat un gust amar”, a declarat Conte la sfârșitul meciului.

Conte a protestat de mai multe ori în timpul meciului împotriva deciziilor centralului, iar Skomina i-a arătat cartonașul galben spre finalul partidei.

Inter a pierdut în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor meciul împotriva Barcelonei, 1-2, după ce liderul din Serie A a condus pe tabelă până în minutul 58. „Dubla” lui Suarez (32 de ani) a întors însă soarta meciului și a adus-o pe echipa lui Conte în situația în care să aibă un punct în grupa F după două etape.

Următorul meci pentru nerazzurri este în campionat, împotriva lui Juventus, duminică, de la ora 21:45, în cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 7 din Serie A. Astfel, se vor întâlni primele două locuri din Italia, pe care le despart doar 2 puncte.

CITEȘTE ȘI:

GENK - NAPOLI 0-0 // Theodor Jumătate a urmărit fiecare mișcare a lui Ianis Hagi în Liga Campionilor: cu ce a ieșit în evidență și momentul de maximă frustrare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexzece
alexzece  •  03 Octombrie 2019, 16:03
Postat de prafao1 pe 03 Octombrie 2019, 10:12

Sper ca nu o sa faca Barcelona anul asta ce a facut Real 3 ani la rand cu arbitrii ...

Si ce a facut Barcelona ieri, ca nu inteleg?Inter a pierdut meciul ca o echipa de amatori.

1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  03 Octombrie 2019, 12:11

Despre ce decizie v0rbim?

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Octombrie 2019, 11:37

Pai daca era acolo Coltescu sau Kovacs...Conti era eliminat...din prima !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează