INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER

BARCELONA - INTER // Misiune imposibilă » Inter încearcă să repete performanţa lui Bayern din 2013

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2019 11:20

Barcelona primește vizita lui Inter, miercuri, de la ora 22:00, în cadrul grupelor Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.  

Barça e neînvinsă în Liga Campionilor pe Camp Nou de peste 6 ani şi are 29 de victorii şi trei remize în ultimele 32 de meciuri, golaveraj 99-15! Man. City, Liverpool, Juventus, PSG şi Atlético au cedat acolo. 

Inter merge ceas în Serie A, însă a pornit cu frâna de mână trasă în grupele Ligii, scoţând greu o remiză cu Slavia. 

Trupa lui Conte visează să recupereze terenul pierdut pe un stadion unde numai trei echipe, Atlético, Juventus şi Tottenham au evitat eşecul şi au plecat cu un egal. Pe fortăreaţa Camp Nou e aproape imposibil să învingi şi de pe 1 mai 2013, de la un triumf al lui Bayern cu 3-0, în semifinale, nimeni n-a mai dat lovitura! 

Man. City şi PSG, învinse de trei ori 

Sunt 32 de meciuri în seria blaugrana fără înfrângere pe propriul teren în Ligă, cu 29 de succese şi doar trei rezultate de egalitate. Record stabilit în sezonul trecut, peste cel deţinut de Bayern, cu 29.

 Nicio echipă nu a marcat mai mult de un gol, iar în Catalunya s-au predat nume de calibru, Man. City, PSG (ambele de câte trei ori), Liverpool, Bayern, Juventus, Atlético, Arsenal, Chelsea, Ajax şi Milan.  

Golaverajul general al Barçei e de-a dreptul înspăimântător, 99-15! Şi Inter este inclusă pe lista victimelor, cu acel 0-2 din sezonul trecut al grupelor, însă acum nu-l mai are pe Spalletti pe bancă. Şi nerazzurrii au cea mai tare apărare din Serie A.

VEZI ȘI:

BARCELONA - INTER // Război pe Camp Nou » Jucătorii îi acuză pe șefii clubului că instigă ziariștii să-i atace! „Fútbol Caos Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează