INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - LIVERPOOL

BARCELONA - LIVERPOOL // Leo Messi e spaima fundașilor lui Liverpool: „Înnebunesc când îl văd în faţă”

Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2019 10:53

Barcelona și Liverpool joacă miercuri în turul semifinalelor UEFA Champions League. Fundașul olandez Virgil Van Dijk, ales cel mai bun jucător al sezonului în Premier, a admis că „nu ştiu cum o să-l opresc pe Leo Messi, este cel mai bun fotbalist din lume”. James Milner i-a confirmat frica: „Înnebunesc când îl văd în faţă”.

  • Barcelona - Liverpool va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Barcelona se intersectează cu al treilea adversar englez din această ediţie a Ligii şi vine rândul lui Liverpool să se teamă de Leo Messi. Argentinianul le-a lichidat pe Lyon şi Manchester United cu câte o „dublă” în 2019 şi are un bilanţ înspăimântător împotriva echipelor din Premier.

În 32 de dueluri, a reuşit 24 de goluri şi şase assisturi, însă unica din cele şase căreia nu i-a marcat este chiar Liverpool, în cele 117 minute jucate în optimile de-acum 12 sezoane. Iar „cormoranii” au intrat deja în priză, mai ales că „Puricele” s-a şi odihnit în campionat.

Are selfie cu Messi

Cel mai fundaş din Premier în actuala stagiune admitea pericolul încă după calificarea în semifinale. „Nu ştiu cum o să-l blochez pe Leo. Este o misiune pe care trebuie s-o îndeplinim în colectiv, pentru că e cel mai bun fotbalist din lume”, spune Virgil van Dijk.

Nici James Milner n-are somn, amintindu-şi de experienţa din 2015 cu Manchester City: „Înnebunesc când îl văd în faţă. M-a făcut trist atunci, însă nu am fost primul, şi nici ultimul”.

Şi Alisson e de acord, dar măcar portarul brazilian a scăpat fără gol cu Roma: „E cel mai bun contra căruia am jucat în carieră”. Managerul Klopp nu-şi ascunde admiraţia: „Am numai un selfie pe telefon şi e cu Messi!”. 

25 de goluri în 25 de meciuri a reuşit Leo Messi pentru Barcelona în 2019

„Messi este la cel mai înalt nivel de mai bine de zece ani. Evoluţiile sale foarte bune au devenit o obişnuinţă. Mi-aş dori să-l pot ajunge cândva”Mohamed Salah, atacant Liverpool, poreclit „Messi al Egiptului”

2 eşecuri a suferit Barcelona acasă împotriva echipelor din Anglia în 34 de confruntări, ambele cu Liverpool

31de partide fără înfrângere este seria record a catalanilor pe Camp Nou, 28 de victorii şi trei remize, care a început în septembrie 2013

10 goluri are Messi în această ediţie a Ligii. Argentinianul poate deveni cel mai bun marcator pentru a şasea oară în competiţie

Citește și:

A început războiul Barcelona - Liverpool! Jurgen Klopp, atac necruțător: „Nu e un templu al fotbalului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
reteleanu
reteleanu  •  30 Aprilie 2019, 15:40

cred ca o sa fie mai echilibrat si mai inchis decat crede lumea. sub 2.5 goluri la barcelona, as risca. probabil un 0-0. si un 1-1 la liverpoool.

10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  30 Aprilie 2019, 15:17

Mari jurnaliști:

saramago
saramago  •  30 Aprilie 2019, 15:04

Sunt niște declarații politicoase ale celor de la Liverpool. Pe gazon însă, nu vor fi la fel de politicoși. Șansele de calificare sunt 50% - 50%, în opinia mea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează