INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - LYON 5-1 (0-0 ÎN TUR)

Barcelona - Lyon 5-1 // Lionel Messi îl elogiază pe Cristiano Ronaldo: „E impresionant!” » Ce spune despre tragerea la sorți pentru sferturile Champions League

Lionel Messi 
(foto: Guliver/Getty Images)
Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 09:39

Lionel Messi a fost din nou vital pentru Barcelona în meciul cu Lyon, 5-1 (0-0 în tur). După partidă, argentinianul a vorbit și despre Cristiano Ronaldo, declarându-se impresionat de prestația acestuia în meciul câștigat de Juventus în fața lui Atletico Madrid, scor 3-0, în care portughezul a reușit un hattrick și a calificat echipa italiană în sferturile Champions League.

Barcelona a obținut și ea calificarea în sferturile de finală, 5-1 cu Lyon (0-0 în tur), meci în care Messi a înscris de două ori și a dat două pase de gol.

Messi a subliniat prestația excelentă avută de Cristiano Ronaldo marți seara: „Ceea ce a făcut Cristiano cu Juventus a fost impresionant. Credeam că Atletico o să fie mai puternică, dar nu a fost așa. Ronaldo a avut o seară magică”.

„Am suferit la 2-1”

Despre partida echipei sale cu Lyon, superstarul catalanilor a spus: „Am suferit un pic la 2-1 pentru noi, ne-am făcut singuri viața grea. Lyon nu făcuse nimic până atunci. Din fericire, am mai dat un gol și după 3-1 ne-am liniștit și am continuat să marcăm.

Am ieșit la joc de la început, am plimbat mingea, cred că am arătat cea mai bună față a noastră. După al 3-lea gol al nostru am început să găsim mai ușor spații și am devenit și mai periculoși”, a spus argentinianul.

Despre tragerea la sorți pentru sferturile Champions League

„Toți adversarii sunt dificili. Ajax, de exemplu, a arătat că e o superechipă cu jucători tineri care nu se tem de nimic... Va fi dificil indiferent cine ne va fi adversar în sferturi. Trebuie să ne pregătim pentru ce e mai greu, adică ceea ce urmează de acum încolo”.

  • Tragerea la sorți pentru sferturile și semifinalele Champions League va avea loc vineri, de la ora 13:00 și va fi transmisă liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV, pe Digi 1.

Când se joacă meciurile din sferturi, semifinale și finală

  • Partidele tur din sferturi se vor juca pe 9, 10 aprilie, iar cele retur pe 16, 17 aprilie. 
  • Meciurile tur din semifinale se vor juca pe 30 aprilie, 1 mai, iar cele din retur pe 7, 8 mai.
  • Finala e programată pentru 1 iunie, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.

Citește și:

Bayern - Liverpool 1-3, Barcelona - Lyon 5-1, la returul „optimilor” Ligii Campionilor » Când aflăm „sferturile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează