INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED

BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0 // Lionel Messi, rezervat după calificarea entuziasmantă! A comentat și eliminarea lui Ronaldo: „Asta spune totul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 00:21

Lionel Messi a comentat victoria tranșantă a echipei sale cu Manchester United, scor 3-0. Starul argentinian, autor a două goluri cu United, a vorbit și despre Ajax Amsterdam, care a scos Juventusul lui Cristiano Ronaldo.

Primul gol cu United a fost norocos, dar la al doilea am avut un pic mai mult noroc. Cel mai important este rezultatul, faptul că am ajuns în semifinale după o absență (nr. 4 ani fără semifinale pentru Barcelona). Am mai făcut un pas spre finală.

Trebuie să fim conștienți că în turul următor nu va fi ușor. Va fi foarte dificil, fie că vom da de Liverpool, fie de Porto.

Am învățat și azi din experiența negativă cu Roma de anul trecut (nr. Barcelona a avut 4-1 în tur, pe Camp Nou, dar Roma a învins la retur cu 3-0 pe Olimpico și a mers mai departe). E clar că trebuiau luați în considerare, s-a văzut în primele minute, chiar dacă am învins și în tur.

Am vorbit despre asta înainte de meci. Dacă ai 5-10 minute proaste într-un meci, îți poți complica sau chiar compromite calificarea.

...despre calificarea Ajaxului:Rezultatul spune totul. Orice echipă este complicată. în semifinale sunt cei mai buni”.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Messi-Mania » Barcelona e în semifinale după 4 ani! A demolat-o pe United, 4-0 la general

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează