INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA

Situație inedită la Barcelona! I-a salvat cu Athletic Bilbao, dar în mai puțin de-o săptămână îl pierd

Situație inedită la Barcelona! Marc Guiu a salvat-o cu Athletic Bilbao, dar în mai puțin de-o săptămână îl pierd. Foto: Instagram
Situație inedită la Barcelona! Marc Guiu a salvat-o cu Athletic Bilbao, dar în mai puțin de-o săptămână îl pierd. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 16:44 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 16:44

Marc Guiu, puștiul de 17 ani care i-a adus Barcelonei 3 puncte cu Bilbao (1-0), va pleca săptămâna viitoare la naționala Under 17 a Spaniei, cu care vizează titlul suprem la Mondialul din Indonezia (10 noiembrie - 2 decembrie).

Marc Guiu a intrat în istoria Barcelonei, la numai 17 ani, drept jucătorul blaugrana care a avut nevoie de cel mai puțin timp pentru a înscrie primul său gol în La Liga. A făcut-o duminică, contra lui Athletic Bilbao (1-0), la numai 23 de secunde de la intrarea pe teren, în minutul 80.

Ce a realizat Becali cu FCSB între 2003 și 2017, când a utilizat ilegal palmaresul Stelei: trofee, zeci de milioane de euro și cel mai mare rezultat european de după 1990
FCSB
Ce a realizat Becali cu FCSB între 2003 și 2017, când a utilizat ilegal palmaresul Stelei: trofee, zeci de milioane de euro și cel mai mare rezultat european de după 1990

Barcelona mai poate miza pe Marc Guiu cu Shakhtar și Real Madrid

Antrenorul Xavi Hernandez l-a lăudat, „are simțul golului, scânteie”, dar nu se va mai putea bucura multă vreme de serviciile lui Guiu, deși are destule probleme de personal. 

Puștiul în vârstă de 17 ani îi va sta la dispoziție la meciurile cu Shakhtar, miercuri, Liga Campionilor, și în El Clasico, sâmbătă, contra lui Real Madrid.

Marc Guiu merge la naționala Under 17 a Spaniei pentru Mondialul din Indonezia

Apoi, pe 30 octombrie, el va pleca în cantonament cu reprezentativa Under 17 a Spaniei, care se pregătește pentru Mondialul ce va fi găzduit de Indonezia în perioada 10 noiembrie - 2 decembrie.

Marc Guiu este una dintre piesele de bază ale ibericilor, al căror obiectiv este câștigarea trofeului, iar Xavi și-a dat acordul convins că „turneul îl poate ajuta foarte mult în procesul de creștere”.

Barcelona are 6 accidentați

În acest moment, Barcelona are 6 accidentați. Este vorba despre Sergi Roberto, Jules Kounde, Pedri, Frenkie de Jong, Raphinha și Robert Lewandowski

Primii trei vor rata sigur nu doar meciul cu Shakhtar, ci și derby-ul cu marea rivală Real Madrid. 

Citește și:

Episod incredibil la City: „Am băut 10 beri și i-am cerut antrenorului să nu mă bage în echipă”

Scene de neînțeles în Qatar » Fostul campion mondial a ieșit de pe teren înaintea fluierului final

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  24 Octombrie 2023, 20:16

Botezatule, vorbești(scrii) prostii!! Cum adică îl pierd pe acest tânăr?? Înțeleg că dacă pleacă la un turneu, are șanse foarte mici să se mai întoarcă? De ce? S-ar putea îneca pe acolo, sau ce??

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Octombrie 2023, 18:15

Domnule Botezatu, pentru Barcelona e grava situația, în opinia dumneavoastră.. :))Ai pus un titlu smecheresc.. " îl pierd".....Ce sa vezi, reintra Lewa ! Hai pa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează