INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Barcelona încearcă o contralovitură pe piața transferurilor » Înlocuitor neașteptat pentru Ousmane Dembele

Sadio Mane și Leroy Sane // Foto: Imago
Sadio Mane și Leroy Sane // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 20:22 / Actualizat marti, 01 august 2023 21:12

Fără nicio șansă de a-l mai putea păstra pe Ousmane Dembele, după ce PSG a activat clauza de 50 de milioane de euro, Barcelona vrea să-i ofere antrenorului Xavi o variantă similară: Leroy Sane (27 de ani), extrema lui Bayern Munchen.

Piața transferurilor e în continuă mișcare. Plecarea neașteptată a lui Ousmane Dembele de la Barcelona, după ce PSG a activat clauza de reziliere, urmând să plătească în 5 zile 50 de milioane de euro, obligă clubul blaugrana să reacționeze.

Sponsorii se retrag unul câte unul, după ce FCSB a obținut dreptul de a juca în Ghencea!
CSA STEAUA
Sponsorii se retrag unul câte unul, după ce FCSB a obținut dreptul de a juca în Ghencea!

Leroy Sane, în fruntea unei liste lungi la Barcelona

Directorii catalani încearcă să-i ofere antrenorului Xavi alte variante pentru înlocuirea lui Dembele (26 de ani). O extremă rapidă și tehnică, după profilul internaționalului francez.

O alternativă pare a fi germanul Leroy Sane, 27 de ani, aflat sub contract cu Bayern până în 2025 și cotat la 65 de milioane de euro. 

Cotidianul iberic Sport susține că Leroy Sane e văzut pe Camp Nou drept succesorul lui Dembele. Deși lista Barcelonei e lungă: Bernardo Silva (Manchester City), Joao Felix, Yannick Carrasco (ambii Atletico Madrid), Federico Chiesa (Juventus) și Giovanni Reyna (Borussia Dortmund).

Tabloidul german Bild contraatacă, anunțând că Sane nu intenționează să plece de la Munchen în această vară și că acesta va lua o decizie de-abia în 2024, cu un an înainte de sfârșitul contractului.

Bayern va oferi 95 de milioane pentru Harry Kane

Negocierile sunt tot mai aprinse pentru Harry Kane. Potrivit jurnalistului german Florin Plettenberg (Sky Deutschland), expert în mercato, noua ofertă a lui Bayern pentru Tottenham va fi de 95 de milioane de euro. 

Atacantului în vârstă de 30 de ani i s-a oferit un contract până în 2028, urmând să fie cel mai bine plătit jucător în vestiar bavarez.

În timp ce tratează cu Tottenham pentru Harry Kane, Bayern încearcă să transfere și un portar. Ținta sa, marocanul Yassine Bounou. Nu se înțelege încă la preț cu FC Sevilla. Clubul andaluz cere 20 de milioane pentru Bono, munchenezii propun doar 13 milioane. Momentan, nu-l eliberează pe elvețianul Yann Sommer, care are acord cu Inter Milano. „Sommer are contract și e goalkeeperul nostru", a declarat Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Șocant! Jucătorii au fost bătuți de ultrașii înarmați la meciul de retragere al lui Diego Godin: „Dacă nu ieși din mașină, te împușc în picioare!"

Cristi Chivu le-a dezvăluit olandezilor regretul carierei: „Sunt puține momente la care mă gândesc și zic «fuck!», dar ăsta e unul dintre ele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
viola_sempre
viola_sempre  •  01 August 2023, 21:23

Astia de la Barcelona ar fi trebuit sa intre in faliment deja de ani de zile, ca sa nu mai vorbim ca ar fi trebuit exclusi din Europa si din La Liga pentru ***. Daca era un alt club, UEFA ar fi dat de pamant cu el, dar asa inchide ochii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează