INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

Alessandro Bastoni nu se sperie deloc de „bestia” Erling Haaland în finala Ligii: „Frica o ai față de criminali și hoți, nu față de un fotbalist”

Alessandro Bastoni // Foto: Imago
Alessandro Bastoni // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 16:19 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 17:48

Fundașul lui Inter, Alessandro Bastoni (24 de ani), a prefațat duelul cu golgheterul norvegian al lui Man. City: „L-au cumpărat pe Haaland ca să câștige Liga. O să iau exemplu de la Rudiger în a-l marca, fără teamă și cu tensiunea potrivită”.

Mai sunt câteva zile până la finala Ligii de la Istanbul, dar Alessandro Bastoni este deja pregătit de confruntarea cu Erling Haaland. „Bestia" norvegiană are 12 goluri marcate în 10 partide jucate în actuala ediție din Champions, dar această performanță a Ghetei de Aur a Europei nu-l sperie deloc pe fundașul lui Inter, Alessandro Bastoni. 

Titular incontestabil în echipa lui Simone Inzaghi, acesta îl va studia în detaliu și abia așteaptă duelul: „De mici copii visăm la o astfel de partidă și acum nu mai avem răbdare să înceapă”, spune Bastoni.

Alessandro Bastoni: „Manchester City are atâția jucător buni”

„Suntem motivați și determinați, pentru că va fi un meci dificil, dar suntem mulțumiți că-l putem juca. Cunoaștem valoarea lui Manchester City și îi vom analiza calitățile și defectele pentru a face o partidă mare. Eu nu mă tem de Haaland, frica o ai față de asasini și de hoți, nu de băieți ca noi. 

Trebuie să intrăm calmi în teren. City l-a cumpărat pe Haaland ca să câștige Liga, dar sunt atâția jucători buni în echipa lor. O să iau exemplu de la Rudiger în a-l marca, fără complexe și cu tensiunea potrivită”, a explicat Alessandro la „Media Day”.

Haaland amenință: „Vreau să fac Tripla. Pentru asta m-a adus Manchester City și e visul meu cel mai mare”
LIGA CAMPIONILOR
Haaland amenință: „Vreau să fac Tripla. Pentru asta m-a adus Manchester City și e visul meu cel mai mare”

Alessandro Bastoni: „Mai «inzaghian» ca niciodată”

Indicat ca un obiectiv de mercato al „cetățenilor”, stoperul de 24 de ani nu se gândește la un transfer: „Ca și caracteristici poate că mă încadrez în jocul lui Guardiola, dar acum mă consider mai «inzaghian» ca niciodată. Sunt mulțumit de ceea ce am arătat până în prezent și nu mă interesează să demonstrez ceva altcuiva decât antrenorului meu, colegilor și suporterilor mei”.

Ar fi o greșeală să vorbim despre teama de Haaland sau de un adversar anume. Finala Ligii nu este Haaland împotriva lui Inter, ci Manchester City contra lui Inter 

- Alessandro Bastoni, fundaș Inter

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

A jucat în Liga Campionilor și azi e homeless. Alcool și grenade fumigene în vestiar!

După Cristiano Ronaldo și Benzema, alte 9 staruri sunt „vânate” de Arabia Saudită în această vară

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2023, 19:43

Problema lui Inter cred ca va fi sa nu aiba eliminare de la dolofanul arbtru polonez.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează