INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - INTER

Bătăi de cap pentru Antonio Conte înainte de Real Madrid - Inter! Cel mai important jucător al echipei nu va juca

Romelu Lukaku nu va juca în Real Madrid - Inter // foto: Guliver/gettyimages
Romelu Lukaku nu va juca în Real Madrid - Inter // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 11:08 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 15:47

Real Madrid nu a mai câștigat de un an „acasă” în Ligă, încasând 7 goluri cu PSG, Man. City și Șahtior. 6-0 cu Galatasaray este singurul succes în ultimele 7 dueluri pe teren propriu. Mâine, cu Inter, echipa lui Zidane va avea un avantaj: absența lui Romelu Lukaku.

„Acum ori niciodată!” este deviza aleasă de Marca pentru a derbyul grupei B dintre favoritele care au început tare slab parcursul în Ligă. Deși traversează cel mai bun moment al toamnei, după ce a legat victorii în El Clasico și cu Huesca, Real are în Inter „cel mai greu adversar pe care-l putea înfrunta”. Iar los blancos se află în fața unui nedorit record negativ. 

Niciodată n-au avut o serie de patru partide fără succes pe teren propriu în această competiție! S-au salvat în final cu Borussia, dar un nou pas fals mâine seară ar produce pericolul de a compromite deja calificarea în „optimi”.

Patru eșecuri în ultimele șase vizite

De la 6-0 pe „Bernabeu” cu spectatori, în urmă cu aproape un an, contra Galatei lui Andone nu a mai învins echipa lui Zidane. 2-2 cu PSG și 1-2 cu Man. City, în ediția trecută, plus 2-3 cu Șahtior sunt rezultatele ce îngrijorează. Iar înaintea corecției administrate campioanei Turciei, au mai fost derapajele cu ȚSKA Moscova (0-3), Ajax (1-4) și FC Bruges (2-2). 

Și în total 16 goluri încasate în ultimele 7 partide acasă! Statisticile nu sunt însă nici de partea nerazzurrilor. Trupa lui Conte nu a triumfat „afară” în Ligă decât cu Slavia (1-0) și are patru eșecuri din ultimele șase vizite. Și numai un joc din nouă în care a ținut poarta închisă. Iar în Serie A e abia pe locul 6, la 5 puncte de lider.

Real îl are pe Militao pozitiv cu COVID-19. La Inter, Lukaku e OUT

Pregătirile campioanei Spaniei au fost perturbate de vestea unui nou infectat cu COVID-19. Este vorba de un rezultat pozitiv, al lui Eder Militao, ceilalți testați din staff și lotul de jucători ieșind negativ. Dincolo, Conte are probleme în atac, din cauza absenței lui Romelu Lukaku, accidentat, dar și a dubiilor legate de condiția fizică a lui Alexis Sánchez și a crizei de formă a lui Lautaro Martinez.

Real Madrid își renovează stadionul. Noul „Santiago Bernabeu“ arată bestial!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp a găsit înlocuitorul perfect pentru Van Dijk și Fabinho înaintea duelului cu Atalanta: „Este un monstru la duelurile aeriene!”

VIDEO Ionuț Nedelcearu, la primul gol pentru AEK Atena! Fundașul român, titular incontestabil în Grecia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
idunic_x20
idunic_x20  •  02 Noiembrie 2020, 12:42

VAR-ul din Liga mai merge cumparat, VAR-ul din CL, mai greu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează