INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Bayern dă în clocot! Tuchel a sărit la gâtul arbitrului + numele URIAȘ care riscă să fie dat afară după eliminarea din Ligă: „Demiterea e o chestiune de timp”

Thomas Tuchel, alături de Oliver Kahn / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Thomas Tuchel, alături de Oliver Kahn / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 12:52 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 13:00

Atmosferă plină de tensiune la Bayern după eliminarea din „sferturile” Ligii Campionilor (0-3 și 1-1 cu Manchester City). Antrenorul Thomas Tuchel l-a criticat dur pe arbitrul Clement Turpin: „I-aș da nota 1 de la 1 la 10. Nu există mai slab de atât”. În același timp, CEO-ul Oliver Kahn e în pericol. Ar putea fi demis.

Pentru Bayern, să revină de la 0-3 în fața lui Machester City a fost o misiune imposibilă. Doar 1-1, după 0-1 la un moment dat, și pentru al treilea an la rând, echipa cu 6 Cupe și Ligi ale Campionilor a fost eliminată în sferturile de finală ale competiției.

Scandal URIAȘ în Arabia Saudită: se cere deportarea lui Cristiano Ronaldo! „E infracțiune pedepsită cu închisoarea”
ARABIA SAUDITĂ
Scandal URIAȘ în Arabia Saudită: se cere deportarea lui Cristiano Ronaldo! „E infracțiune pedepsită cu închisoarea”

Thomas Tuchel: „Arbitrul a fluierat împotriva lui Bayern”

Thomas Tuchel, antrenorul cu două înfrângeri, două egaluri și două obiective ratate (Cupa Germaniei și Champions) în primele șase meciuri în Bavaria, și-a vărsat nervii pe „centralul" Clement Turpin.

Nu îl înfuriase numai eliminarea sa, pentru două cartonașe galbene în ultimele zece minute. „Pentru arbitru, nota 6 (n.r. în Germania e cel mai mic calificativ, «Nu-și merită banii») de la prima la ultima decizie", a declarat tehnicianul la televiziunea DAZN.

La conferință, a vorbit iar de Turpin: „I-aș da nota 1 de la 1 la 10. Nu există mai slab de atât și, la acest nivel, este incredibil. A fluierat toate prostiile, totul împotriva noastră".

Bild cere concedierea lui Oliver Kahn: „Tremură puternic”

La clubul munchenez se pregătește însă o decizie importantă. Radicală. Numit în vara lui 2021 director executiv, Oliver Kahn ar putea fi demis de la Bayern.

Asta cere Bild, care susține că titlul în Bundesliga, cum a cucerit Kahn până acum în fiecare sezon, este prea puțin, fără să atingă măcar semifinalele în Champions și Cupă. 

„Până la urmă, ar trebui să i se aplice același tratament ca lui Nagelsmann. Rezultatele contează. Și, cum antrenorul a fost dat afară, concluzia inevitabilă e că directorul Kahn tremură puternic, deși contractul său expiră pe 31 decembrie 2024", a comentat tabloidul german.

„Demiterea lui Oliver Kahn e o chestiune de timp. Uli Hoeness s-ar putea întoarce”

În același timp, Jan Aage Fjortoft, fost mare atacant norvegian, actual analist la Sky Deutchland și Bild, confirmă că Oliver Kahn e în pericol. „Mi s-a transmis că e un «proces în desfășurare» și că e numai «o chestiune de timp» înainte ca CEO-ul lui Bayern să fie revocat", a anunțat acesta pe Twitter. 

„Un antrenorul trebuie să câștige vestiarul. Un director executiv trebuie să câștige angajații. Și există sentimentul la Bayern că Oliver Kahn nu i-a câștigat niciodată, iar când situația se înrăutățește, așa cum se întâmplă acum, nu are suficient sprijin”.

Același Fjortoft are și o variantă șocantă de înlocuire: "Uli Hoeness s-ar putea întoarce".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Nu știu cum vom reuși!” » Pep Guardiola, în alertă după calificarea lui Manchester City în semifinalele UCL
BAYERN - MANCHESTER CITY 1-1
„Nu știu cum vom reuși!” » Pep Guardiola, în alertă după calificarea lui Manchester City în semifinalele UCL
Haaland, unde ai dat-o? » Superstarul norvegian și Guardiola și-au pus mâinile pe cap, după penalty-ul din Bayern - City
Bayern - City
Haaland, unde ai dat-o? » Superstarul norvegian și Guardiola și-au pus mâinile pe cap, după penalty-ul din Bayern - City

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
VardyParty
VardyParty  •  20 Aprilie 2023, 17:46

Mai vezi de Schumacher + Nevasta, mai te uiti si pe la Bayern, mai te uiti si pan' Romania pe la Sibiu... nemtii astia ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gioni49
gioni49  •  20 Aprilie 2023, 16:33

arbitrul care la scos pe CFR ul cu Young Boys face treaba

rva4
rva4  •  20 Aprilie 2023, 16:16
Postat de thisuserisreal pe 20 Aprilie 2023, 13:09

Sper sa-l ia si pe Hasan Salihamidžić. Din cauza lui au plecat multi oameni buni de la Bayern, ultimul fiind chiar Nagelsmann. Si Lewandovski de-asta a decis sa plece.

Nu cunosc motivele pentru care a fost îndepărtat Nagelsmann, dar dacă bosniacul e implicat, atunci ar trebui zburat din club de urgență. Cum sa renunți la un asemenea antrenor în acel moment?!? După plecarea lui, au ieșit din Cupă, din UCL, și dacă "se mai straduiesc" puțin, pierd și campionatul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează