INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - LIVERPOOL

Bayern - Liverpool // Surprizele lui Kovaci pentru Klopp: vremea şi atacanţii!

sursă foto: reuters
sursă foto: reuters

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 13:02

Returul din optimile Ligii Campionilor dintre Bayern și Liverpool va avea loc mâine, de la ora 22:00 și va fi transmis pe Digi 2, Telekom 1, Look Plus. În tur scorul a fost 0-0. 

Antrenorul bavarezilor vrea să-i surprindă cu Coman pe "cormorani", pe care-i aşteaptă un decor de iarnă la München. Fragilul francez s-a refăcut, dar titularizarea pare riscantă. Ribéry e alternativa

Două capcane le-a pregătit Bayern adversarilor de la Liverpool pentru retur. Iarna, care s-a întors cu depline drepturi la München, şi, mai ales, aşa cum a dezvăluit Bild, revenirea lui Coman.

Francezul s-a refăcut după accidentarea musculară suferită cu Hertha, acum două săptămâni, şi s-a mişcat dezinvolt la antrenamente. Niko Kovaci vrea să-l suprindă pe Klopp cu Kingsley, dar titularizarea lui pare riscantă.

"Este foarte fragil şi a intrat şi în tur cu probleme la gleznă, care i-au influenţat evoluţia, departe de nivelul obişnuit", explică nemţii.

Lewa, pauză de stres!

"Suntem foarte optimişti şi credem că ne putem califica", a anunţat tehnicianul croat, care are şi o alternativă în formă. Frank Ribéry, "veteranul" de 35 de ani, a fost un joker cu Wolfsburg. A intrat în locul lui Gnabry şi a dat trei pase decisive în nouă minute! Nu e singura surpriză pregătită de Kovaci. La antrenamentul de luni a lipsit Lewandowski. Nu s-a accidentat în jocul în care a dat două goluri, Bild susţinând că polonezul, în mare formă (a devenit stranierul cel mai prolific în Bundesliga), a luat o pauză de "control al stresului individual". 

Citește și:

VIDEO David Beckham, farsă de coșmar în SUA cu noua lui statuie: „Ăsta nu sunt eu! Ce naiba mi-ați făcut?!” :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează