INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - LAZIO

FOTO+VIDEO. Bayern - Lazio 2-1 (6-2 la general) » I-au stricat sărbătoarea lui Ștefan Radu! Romanii, eliminați la scor de tenis

Bayern a învins-o și în retur pe Lazio, scor 2-1, și a trecut astfel de romani cu 6-2 la general. Campioana Europei s-a calificat în „sferturile” Champions League. +10   FOTO
Bayern a învins-o și în retur pe Lazio, scor 2-1, și a trecut astfel de romani cu 6-2 la general. Campioana Europei s-a calificat în „sferturile” Champions League.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 23:50 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 23:58

Bayern a învins-o și în retur pe Lazio, scor 2-1, și a trecut astfel de romani cu 6-2 la general. Campioana Europei s-a calificat în „sferturile” Champions League.

  • Ștefan Radu a fost titular la oaspeți în partida arbitrată de „centralul” român Istvan Kovacs. Radu tocmai a bifat borna istorică de 400 de meciuri pentru Lazio.
  • Toate echipele calificate în „sferturile” Ligii: Dortmund, PSG, FC Porto, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Chelsea și Bayern.
  • Tragerea la sorți a sferturilor de finală va avea loc vineri, 19 martie.

Bayern - Lazio 2-1. Victorie facilă și la retur pentru nemți

  • Fazele-cheie ale partidei: 
  • '33: Robert Lewandowski a deschis scorul pentru Bayern din penalty. Istvan Kovacs a dictat lovitură de pedeapsă pentru un fault comis de Acerbi asupra lui Goretzka
  • '73: David Alaba, aflat între linii, l-a pus pe Choupo-Moting în situație de unu contra unu cu portarul Pepe Reina. Camerunezul n-a iertat de la 14 metri
  • '82: Marco Parolo a redus din diferență pentru oaspeți, fructificând, cu capul, la scurt, o fază fixă executată de Pereira
+6 FOTO

73 de goluriîn 96 de meciuri are Lewandowski în Champions League

9 sezoaneîn Champions League are la activ Lewa cu cel puțin 5 goluri reușite

Ștefan Radu, la borna 400 în tricoul lui Lazio

Ștefan Radu (34 de ani, fundaș central) a bifat miercuri meciul cu numărul 400 pentru Lazio. Românul evoluează din 2008 pentru italieni. 

Fotbalistul crescut de Dinamo a văzut primul „galben” al partidei, pentru o intrare ratată prin alunecare asupra lui Robert Lewandowski ('26), la mijlocul terenului.

Bayern - Lazio, arbitrat de Istvan Kovacs

Manșa retur a duelului dintre campioana Europei și echipa lui Ștefan Radu a fost arbitrată de Istvan Kovacs, ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă Ovidiu Hațegan. 

Brigada din România a gestionat bine partida, una de altfel liniștită. Cea mai importantă decizie: penalty-ul din prima repriză, decizie validată de arbitrii polonezi aflați în cabina VAR.

Bayern Munchen - Lazio 2-1 (4-1 în tur, 6-2 la general)

Bayern Munchen - Lazio Roma, echipele de start

Bayern: Nubel - Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka - Sane, Muller, Gnabry - Lewandowski
Antrenor: Hansi Flick

Lazio: Reina - Șt. Radu, Acerbi, Marusic - Lazzari, Savic, Escalante, Alberto, Fares - Correa, Muriqi
Antrenor: Simone Inzaghi

Stadion: Fußball Arena München, Munchen

VIDEO. Cele mai tari momente din „optimile” UEFA Champions League

CItește și alte știri despre UEFA Champions League:

VIDEO + FOTO Manchester City e în „sferturile” UEFA Champions League! Urmează marele hop pentru Guardiola

Real Madrid - Atalanta 3-1 » Real Madrid, calificare fără emoții în sferturile competiției

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
coco1987
coco1987  •  18 Martie 2021, 08:49
Postat de elgabri pe 17 Martie 2021, 21:23

Respect Radu Stefan cel mai constat jucator roman din ultimii 10-15 ani !!

Radu Stefan e roman? Daca am avea o mentalitate normala, ar trebui sa nici nu ii scriem numele, sa nici nu scriem articole despre el, daramite sa il numim roman, avand in vedere refuzul constant de a veni la nationala Romaniei. Jucatorii care fac asta o fac tocmai fiindca li s-a urcat la cap si fiindca le e rusine de faptul ca sunt romani si se cred mai presus de intreaga tara si intreaga istorie a acesteia. Este de neinteles atitudinea acestui individ, la batranete o sa ii para rau ca nu a incercat si cu nationala, dar va fi prea tarziu. Ar trebui sa fie persona non gratta in Romania, dar sunt unii pe aici, ca dvs, umili in continuare cu el. Jucator constant? Da. Dar in niciun caz roman, domnule.

fcsbestesteaua
fcsbestesteaua  •  18 Martie 2021, 01:30

care "romani " !??

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 Martie 2021, 00:43

Uraaaa, inca un peste impachetat corespunzator. Sarbatoarea de 400 meciuri nu e stricata de 6-2 ci de 2-1, precedentul rezultat era de ;la alt meci. Moby *** a sfarsit impachetat in editia print a gsp (gazeta sugatorilor de cainele lui Megan).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează