INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - BARCELONA 2-0

VIDEO Bayern câștigă, dar tensiunile există » Oliver Kahn le confirmă!

Leon Goretzka și Joshua Kimmich, Foto: Imago Images
Leon Goretzka și Joshua Kimmich, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 10:29 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 11:23

Victoria cu Barcelona, scor 2-0, e departe de a fi stins disensiunile existente de ceva vreme în lotul lui Bayern Munchen. Leon Goretzka (27 de ani) a insistat că „nu-s probleme”, însă e contrazis de Leroy Sane (26 de ani) și de directorul executiv Oliver Kahn (53 de ani).

Bayern a suferit cumplit, cu Barcelona (2-0), până să-și vadă sacii-n căruță. Fostul lor „vârf”, Robert Lewandowski, i-a iertat pe munchenezi în două rânduri, iar „centralul” Danny Makkelie, o dată, la o intervenție „de penalty” a lui Alphonso Davies (21 de ani) la Ousmane Dembele (25 de ani). 

Ironii marca „blanco” » Pozele postate de Vinicius și Benzema, imediat după fluierul final din Bayern - Barcelona: „Noapte bună!”
BAYERN - BARCELONA 2-0
Ironii marca „blanco” » Pozele postate de Vinicius și Benzema, imediat după fluierul final din Bayern - Barcelona: „Noapte bună!”

Bayern câștigă, dar tensiunile există

Apoi, în partea secundă, au picat golurile lui Lucas Hernandez ('50) și Leroy Sane ('54), pentru un 2-0 care a rezistat pe tabelă până la final. Campioana Germaniei s-a bătut pentru fiecare metru de teren, însă e clar că jocul său scârțâie și e departe de fotbalul-șampanie arătat în debutul sezonului.

5 victorii consecutiveare Bayern în fața Barcelonei în Liga Campionilor. Bilanțul per total: 14 dueluri, 10 victorii, 2 remize, 2 eșecuri

„Veteranul” Thomas Muller, 33 de ani împliniți chiar în ziua partidei, a pus totul pe seama despărțirii de Robert Lewandowski: „Va mai trece multă vreme până ce vom reuși să compensăm plecarea acestui atacant extraordinar”. 

Însă Leon Goretzka, intrat marți la pauză, în locul lui Sabitzer, a adus din nou în prim-plan tensiunile existente de ceva timp în lotul campioanei Germaniei.

Oliver Kahn: „Așa este aproape întotdeauna la Bayern”

Tabloidul Bild a dezvăluit că internaționalul german ar fi capul unei revolte a rezerviștilor nemulțumiți că antrenorul Julian Nagelsmann le oferă prea puține minute. 

Goretzka pretinde însă cu totul altceva: „N-aș fi vrut să vorbesc. Dar nu mai pot. Am făcut o afirmație și mi-a fost interpretată deplasat. N-avem probleme în vestiar, n-am absolut nimic cu antrenorul. Totul ce a apărut în presă este «fabricat». Am fost accidentat, am lipsit șase săptămâni, iar sâmbătă, cu VfB Stuttgart, am jucat 90 de minute. Era normal ca astăzi să nu fiu titular”. 

Bayern câștigă, dar tensiunile există » Oliver Kahn le confirmă!
Oliver Kahn, Foto: Imago Images

30 de meciuri consecutive fără eșecau bavarezii în faza grupelor Ligii Campionilor: 27 de victorii, 3 remize. Ei au egalat astfel recordul înregistrat de Real Madrid între 2012 și 2017

Acel „n-avem probleme în vestiar” a fost însă contrazis chiar în timpul duelului cu catalanii. 

Înlocuit în minutul 80, Sane avut o ieșire nervoasă la părăsirea terenului, aruncând cât colo o sticlă cu apă înainte de a pleca direct la vestiare. Semn că nu era de acord cu schimbarea și ar fi vrut să prindă fluierul final pe teren. Iar directorul executiv Oliver Kahn confirmă mai degrabă dezvăluirile Bild-ului: „Așa este aproape întotdeauna la Bayern”.

Citește mai multe știri despre Liga Campionilor:

Protest la Bayern - Barcelona după moartea Reginei Elisabeta a II-a » Ce mesaj a apărut în tribune

Pe cine dă vina Xavi, după eșecul Barcelonei cu Bayern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează