INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID // Emil Grădinescu is on fire! 5 gafe incredibile ale comentatorului: "Accidentarea lui Robben e o pierdere importantă pentru Real Madrid" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 21:54

Emil Grădinescu, comentatorul TV Telekom Sport trimis la Munchen pentru a comenta partida dintre Bayern și Real Madrid din semifinala Ligii Campionilor, scor final 1-2, a gafat de mai multe ori în relatarea meciului de pe Allianz Arena.

Mai întâi, imediat după ce Robben s-a accidentat, Grădinescu a spus că olandezul "e o pierdere importantă pentru Real Madrid".

Apoi, în momentul în care Robben a fost schimbat, Grădinescu a informat, total eronat, că în locul lui va intra Bale. Galezul joacă la Real Madrid :)

Accidentarea olandezului a continuat să-i creeze probleme comentatorului de 59 de ani: "Lui Robben îi lipsește mult Alaba, e o chimie între ei. Aaa, mă scuzați e Ribery" a fost cea de-a treia eroare a lui Grădinescu.

"Thiago Alcantara a început prost meciul" a fost a patra greșeală a lui Grădinescu, acesta uitând că Alcantara  intrase în teren cu doar câteva minute înainte, în locul accidentatului Robben, și că începuse meciul pe bancă.

"Dacă se mai accidentează și Alaba, Heynckes nu mai are nici o soluție pentru flancul stâng", a spus comentatorul spre finalul primei reprize. Alaba nu e nici măcar în lot!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
202792720527924
Armin Valdeverde  •  26 Aprilie 2018, 15:01

Cu inaintarea in virsta neuronii din creier imbatrinesc si greu se mai refac.asa ca nu e de mirare ca memoria ne joaca feste ,problema este ca asemenea oameni nu mai trebuie sa mai comenteze meciuri,trebuie scosi la pensie si sa lase locul la cei tineri care nu au loc de cei care tin de locul de munca indiferent de starea de sanatate pe care o au.

aberescu
aberescu  •  26 Aprilie 2018, 14:18

Comentatorul e si ei oameni si are voie sa greseste...

deuxex
deuxex  •  26 Aprilie 2018, 14:01
Postat de deuxex pe 26 Aprilie 2018, 14:01

Unii nu stiu cand e momentul sa spuna "STOP"! Tinerii comentatori nu au loc de dinozaurii decolului trecut. Gradinescu nu e singurul...

*secolului

Vezi toate comentariile (39)
Comentează