INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - VILLARREAL 1-1 (1-2 LA GENERAL)

Explicațiile lui Nagelsmann după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal: „Acolo s-a pierdut calificarea”

Julian Nagelsmann // FOTO: Imago +13   FOTO
Julian Nagelsmann // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 09:19 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 09:51

După 1-0 în tur, Villarreal a dat lovitura pe teren lui Bayern Munchen, scor 1-1. Astfel, trupa iberică este în semifinalele Champions League.

  • În semifinale, Villarreal va da de câștigătoarea dintre Liverpool și Benfica. În tur, englezii s-au impus cu 3-1.
  • Turul semifinalei e programat pe 26/27 aprilie, iar manșa decisivă pe 3/4 mai. Villarreal va juca returul acasă, pe Estadio de la Ceramica.

Formația lui Unai Emery a produs minunea la Munchen, marcând golul care a dus-o în semifinale în minutul 88, prin Chukwueze, după un contraatac perfect.

Minunea de la Munchen! Villarreal elimină colosul Bayern și se califică în semifinalele UCL
Bayern - Villarreal 1-1 (în tur 0-1)
Minunea de la Munchen! Villarreal elimină colosul Bayern și se califică în semifinalele UCL

Cum explică Nagelsmann eliminarea lui Bayern din Champions League

La finalul partidei, Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, a încercat să explice ce nu a funcționat pentru formația bavareză.

„Calificarea am pierdut-o în meciul tur. În ultimii ani, când echipa a pierdut în tur nu s-a calificat mai departe. Nu ne-am prezentat bine în tur. Știam că Villarreal se apără bine și a demonstrat asta cu Juventus. Acum ne-a lipsit al doilea gol. Dacă marcam, ne calificam. 

Am făcut un presing bun, ne-am apărat bine, dar nu contează pentru că am fost eliminați. Calificarea în semifinale era obiectivul minim. Rezultatele din acest sezon nu sunt suficient de bune pentru Bayern. E, fără îndoială, una dintre cele mai dure trei înfrângeri din cariera mea.

Am avut o posesie de 68%. Dar dacă adversarii se apără cu 8 jucători în careu, e greu să joci. Golul lor e ceva ce reușesc în mod normal după ce recuperează mingea. E parte din joc și din mentalitatea spaniolă. Le prezint scuze dacă spun ceva ce deranjează. Dar nu voi da vina pe echipa rivală”, a spus Julian Nagelsmann, citat de Marca.

VIDEO Jucătorii lui Villarreal, show în vestiar după ce au eliminat-o pe Bayern

Citește și: 

Tuchel, supărat pe arbitru după Real Madrid - Chelsea: „Mi s-a părut de prost gust ce a făcut cu Ancelotti la final”

Ultrașii de la Chelsea și Manchester City, bătaie pe străzile din Madrid! Imagini violente

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
clubman
clubman  •  13 Aprilie 2022, 10:46

Un antrenor minuscul la o echipa imensa. Cam aceeasi situatie si la PSG, unde Pochettino este doar un apendice....

magic4ever
magic4ever  •  13 Aprilie 2022, 10:37
Postat de therealreddog33 pe 13 Aprilie 2022, 10:15

Calificarea a pierdut-o de fapt antrenorul, care l-a schimbat pe Hernandez cu 5 minute înainte de final cu un mijlocaș ofensiv de banda..

Asa e...a fortat aiurea de parca era 0-0...erau prelungiri si aveau timp sa inscrie...si la penalty-uri erau favoriti pentru ca il au pe Neuer...

therealreddog33
therealreddog33  •  13 Aprilie 2022, 10:15

Calificarea a pierdut-o de fapt antrenorul, care l-a schimbat pe Hernandez cu 5 minute înainte de final cu un mijlocaș ofensiv de banda..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează