INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE

Bayern nu se dă bătută și anunță: "Putem cîștiga cu 4-0 în fața Barcelonei!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2015 12:10

Umilința trăită de Bayern Munchen pe terenul Barcelonei, cînd a fost învinsă cu 0-3, nu i-a făcut pe bavarezi să renunțe la visul de a ajunge în finala Ligii Campionilor.

Deși nemții n-au avut reacție în turul semifinalelor Ligii contra catalanilor, Mehdi Benatia consideră că Bayern este în stare să învingă în manșa retur cu 4-0.

"Nu va fi ușor, dar, dacă nu credem, putem sta cu toții acasă. Și noi avem jucători de clasă și abilitatea de a juca mai bine. Dacă vom începe în forță, vom înscrie. Putem cîștiga cu 4-0, dar avem nevoie de meciul perfect și de un gol marcat repede. Am demonstrat că putem marca mult acasă, dar încă nu am jucat cu Barcelona pe teren propriu", a spus fundașul lui Beyern pentru cotidianul francez L'Equipe.

Și Guardiola e încrezător: "Eu cred că putem întoarce rezultatul, jucătorii mei cred și ei. Va fi greu contra Barçei, dar avem șanse".

Bayern are un precedent în răsturnarea de scoruri în Ligă. În sferturile de finală ale competiției a pierdut pe terenul lui Porto cu 1-3, însă în Germania și-a luat revanșa și a cîștigat cu 6-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  12 Mai 2015, 17:18

Sa fim seriosi...Barca nu este FC Porto sau Sahtior Donetsk. Dar e adevarat nemtii pot inscrie 4, nu e imposibil, dar sa nu se astepte ca Barca sa nu inscrie.In ultimele minute din tur asa au fost prinsi, nu?Au iesit sa inscrie macar un gol si au ramas descoperiti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close