INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Guardiola e optimist și visează la o răsturnare spectaculoasă de scor în returul dintre Bayern și Barcelona: "Da, se poate!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 14:26

Pep Guardiola a vorbit azi, în conferința de presă dinaintea partidei de campionat cu FC Augsburg, programată sîmbătă, la 16:30, și despre returul din semifinalele Ligii Campionilor, cu Barcelona. În tur, Barça a învins cu 3-0.

"Sînt realist, mai avem 90 de minute de jucat pe Allianz Arena. Eu cred că putem întoarce rezultatul, jucătorii mei cred și ei. Va fi greu contra Barçei, dar avem șanse.

Am jucat bine pe Camp Nou, dar nu perfect. Marți vrem să jucăm cît mai bine pentru a avea șanse".

Bayern e lider în Bundesliga, cu 3 etape înainte de finalul sezonului, la 14 puncte în fața lui WfL Wolfsburg.

 Returul din semifinalele Ligii Campionilor, dintre Bayern Munchen și FC Barcelona, se joacă marți, 12 mai, de la 21:45, în direct la Digi 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
mishu_74
mishu_74  •  12 Mai 2015, 17:25

Ca sa se califice, Bayern trebuie sa faca meciul vietii, presiune, posesie, aparare de netrecut, forma fizica de 110% si multe altele... Nu e imposibil, dar in conditiile astea si la presiunea care o au si ei pe umerii lor, e cam greu sa marchezi 4 goluri si sa nu primesti niciunul. Am mai zis, joaca contra Barcei, nu contra ultimei clasate din bundesliga...

elsopotyi
elsopotyi  •  10 Mai 2015, 09:49

Bayern e cam slabut.Nu poate face fata, cum joaca in retur.

rozu
rozu  •  09 Mai 2015, 00:07
Postat de dani_val pe 08 Mai 2015, 19:09

Nu sunt de acord in privinta lui Suarez, a demostrat in meciurile cu City si PSG ca poate sa inscrie din jumatate de ocazie, sau sa dribleze 2-3 jucatori si sa inscrie, nu este constant, dar oricum este periculos pt orice aparare, nu doar cand e servit de Messi. Barcelona va da gol si-n retur, Bayern trebuie sa iasa la joc din primele minute, este suficient un contraatac si s-a terminat, cu toate ca nu asta e stilul Barcei, sa joace pe contraatac si sa se apere.

problema este cand si la ce scor va da acel gol, si daca bayern o va lasa sa joace si altfel decat pe contraatac, daca va fii capabila si cand sa iasa eficient din aparare. eficient in sensul de a nu oferi spatii si oportunitati contraatacurilor nemtilor. cu soarez ai dreptate, recunosc. numai ca acele realizari individuale au survenit ca si pornire din frustrare ca nu este jucat eficient. raman la parerea ca nu este deloc imposibil ca bayern sa obtina calificarea, in ciuda absentelor. cu "ranitii" in teren, barca nu ar fi zburdat miercuri si ar fi fost parte vatamata a unui thriller de groaza martea ce vine. sa nu intelegi ca m-ar bucura o eventuala eliminare a barcei, insa, de cand vad fotbal m-am saturat pana-n gat de tenacitatea si sacrificiul fotbalistului neamt, al echipelor ce au reprezintat germania. gary lineker stie de ce...!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează