INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - OLYMPIAKOS 2-0

BAYERN - OLYMPIAKOS 2-0 // Arsene Wenger, opt luni la Bayern » Semnează luni?!

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 11:48

Antrenorul francez Arsene Wenger (70 de ani), care vorbește foarte bine germana, a discutat la telefon cu Rummenigge, iar luni e ziua negocierilor finale cu Bayern Munchen. 

E aproape sigur. La 70 de ani, 22 petrecuți ca manager al lui Arsenal, Arsène Wenger va fi noul antrenor al lui Bayern. 

Potrivit Bild și L'Équipe, clubul bavarez a fost refuzat deja de trei tehnicieni. Luni, Erik ten Hag (Ajax) a spus nu. Marți, Thomas Tuchel (PSG). 

Miercuri, Ralf Rangnick (ex-Schalke, Hoffenheim și Leipzig, actual director de dezvoltare al departamentului Sport la concernul Red Bull). A rămas Wenger mare favorit. Se pare, unicul pe lista cuplului de forță al lui Bayern, Hoeness - Rummenigge. 

Alsacianul, care stăpânește foarte bine limba germană, a discutat la telefon cu Rummenigge, directorul general al grupării. Iar luni, după ce roș-albii vor juca pe „Allianz Arena” în fața Borussiei Dortmund, e ziua negocierilor finale. 

BAYERN - OLYMPIAKOS 2-0 // Arsene Wenger, opt luni la Bayern » Semnează luni?!

Uli Hoeness a anunțat că echipa va avea un nou antrenor până pe 15 noiembrie, când el se va retrage din funcția de președinte, iar Rummenigge va rămâne singurul lider al clubului. 

L'Équipe susține că ar fi un contract pe opt luni, până la sfârșitul sezonului. Foarte probabil, Wenger, atras și de FIFA, va accepta.  

„Îi apreciez mult pe Arsène pentru cariera sa. E o personalitate care degajă căldură, liniște”, l-a descris jurnaliștilor francezi Ottmar Hitzfeld, câștigător al Ligii Campionilor în 2001 cu Bayern. „Vârsta nu e un obstacol. Amintiți-vă ce a realizat Jupp Heynckes!”. În 2013, Heynckes avea 68 de ani când a cucerit „tripla” Bundesliga - Cupa Germaniei - Champions League. 

„Faptul că vorbește germana pledează în favoarea lui Wenger. Și să nu uităm că sunt cinci francezi la Bayern” - Ottmar Hitzfeld, fost antrenor Bayern 

5 francezijoacă la Bayern: Coman, Tolisso, Lucas, Pavard și Cuisance

„Dacă pui două kilograme în plus pe un cal, va pierde cursa” 

Aflat în studioul televiziunii qatariene beIN Sports, unde analizează meciourile de Ligă, Arsène Wenger a comentat și jocul lui Eden Hazard. 

Nu doar cu Galatasaray, ci și despre ce a arătat belgianul în cele câteva luni petrecute la Real. Și s-a oprit la faptul că jucătorul cumpărat cu 100 de milioane de euro de la Chelsea încă nu e la capacitate maximă din punct de vedere fizic.  

„Nu cred că Hazard e în cea mai bună perioadă a carierei. Totul e cauzat de greutate. E prea greu”. L-a comparat cu un cal: „Dacă ai un cal de 500 de kilograme și pui două kilograme în plus pe el, va pierde cursa”.  

VEZI ȘI:

STEAUA ROȘIE - TOTTENHAM 0-4 // FOTO+VIDEO Gestul care a emoționat lumea fotbalului » Son și-a lipit mâinile, ca într-o rugăciune: „Acest gol e pentru tine, André!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
388636538655208
Dan Mihai Moroianu  •  07 Noiembrie 2019, 12:26

O mica eroare!

ssvir2000
ssvir2000  •  07 Noiembrie 2019, 12:14

Bagati ma un google inainte sa scrieti magarii! Bayern a casigatt Champions League in 2001 cand era antrenor Hitzfeld si in 2012 cand era antrenor Heinckes. In 2003 a castigat AC Milan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează