INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA ROȘIE - TOTTENHAM 0-4

STEAUA ROȘIE - TOTTENHAM 0-4 // FOTO+VIDEO Gestul care a emoționat lumea fotbalului » Son și-a lipit mâinile, ca într-o rugăciune: „Acest gol e pentru tine, André!”

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 11:07

Sud-coreeanul Heung-Min Son (27 de ani) i-a dedicat prima reușită de la Belgrad portughezului André Gomes, pe care l-a accidentat grav duminică. Atacantul a înscris două goluri aseară, iar Tottenham a învins cu 4-0 pe terenul Stelei Roșii, în grupele Ligii Campionilor.  

André Gomes, victima dublului tackling Son - Aurier, e în spital. Mijlocașul portughez al lui Everton a fost operat pentru o fractură cu dislocare suferită la glezna dreaptă și va rata tot sezonul. 

Ceea ce s-a întâmplat duminică pe „Goodison Park” l-a afectat mult pe Son, primul care l-a lovit pe Gomes. Sud-coreeanul a plâns pe teren și nu și-a putut stăpâni lacrimile nici în vestiar, deși colegii și adversarii i-au fost alături, încercând să-l liniștească. „E devastat”, spunea Pochettino, managerul lui Tottenham. 

„Și acum mă gândesc la ce am făcut și îmi pare foarte rău” 

Spurs i-a oferit ajutor psihologic, și acesta a putut juca miercuri la Belgrad, împotriva Stelei Roșii. A fost unul dintre cei mai buni, marcând de două ori. Dar se gândea tot la Gomes. Prima reușită i-a dedicat-o lui. După ce a văzut mingea în plasă, Son nu a sărbătorit. S-a întors spre o cameră de televiziune, a privit trist și și-a lipit mâinile ca într-o rugăciune. Era mesajul său pentru lusitan: „Acest gol e pentru tine, André!”. 

„Nu am vrut să celebrez, pentru că voiam să respect momentul”, a declarat atacantul asiatic la zona mixtă. „Și acum mă gândesc la ce am făcut și îmi pare foarte rău. Au fost câteva zile grele. Îi urez tot ce e mai bun lui André Gomes. Să revină cât mai repede”. 
Un gest sensibil, care a emoționat lumea fotbalului.  

„Am primit multe mesaje de încurajare. Trebuie să continui, trebuie să joc. Îmi dau seama cât de norocos sunt să am în jur asemenea fani, coechipieri, prieteni” - Son, atacant Tottenham 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - RENNES // Billel Omrani are o motivație în plus înaintea returului cu Rennes: „A venit să câștige, dar și noi suntem tari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  07 Noiembrie 2019, 11:40

Asiaticii...alta cultura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează