INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY

Mijlocașul lui Manchester City, încrezător înainte de meciul cu Real Madrid de pe „Bernabeu”: „De ce ar trebui să ne fie frică de ei?”

Bernardo Silva (28 de ani), mijlocașul portughez al celor de la Manchester City, spune că „cetățenii” nu trebuie să se teamă de Real Madrid, înaintea duelului de marți seară, din turul semifinalelor UEFA Champions League. 
Foto: Imago
Bernardo Silva (28 de ani), mijlocașul portughez al celor de la Manchester City, spune că „cetățenii” nu trebuie să se teamă de Real Madrid, înaintea duelului de marți seară, din turul semifinalelor UEFA Champions League. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 17:45 / Actualizat luni, 08 mai 2023 21:21

Bernardo Silva (28 de ani), mijlocașul portughez al celor de la Manchester City, spune că „cetățenii” nu trebuie să se teamă de Real Madrid, înaintea duelului de marți seară, din turul semifinalelor UEFA Champions League. 

  • Real Madrid - Manchester City se joacă marți, 9 aprilie, de la ora 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Fotbalistul lusitan a precizat că Manchester City o respectă pe Real Madrid, dar vrea să o elimine în acest an pe deținătoarea trofeului, care se impunea dramatic în fața englezilor anul trecut, tot în semifinale, scor general 6-5. 

Genoa mai vrea un român! Italienii urmăresc un goalkeeper din Liga 1
GENOA
Genoa mai vrea un român! Italienii urmăresc un goalkeeper din Liga 1

Bernardo Silva, înainte de Real Madrid - Manchester City: „De ce ar trebui să ne fie frică de ei?”

„Nu este vorba de stema echipei, nu e niciodată vorba de acest lucru. Dacă ei nu i-ar avea pe Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius sau Benzema, nu ar putea câștiga nimic, pentru că nu numele sau stema îți câștigă meciurile, ci jucătorii. 

Îi respectăm mult pe cei de la Real Madrid, dar nu ne e frică de ei. De ce ar trebui să ne fie frică de ei? Ar fi stupid din partea noastră să nu-i respectăm, având în vedere cum ne-au eliminat anul trecut. Cu toate astea, vrem să ne luăm revanșa”, a declarat Bernardo Silva, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Real Madrid - Manchester City, „dublă” de infarct în sezonul trecut al Ligii Campionilor 

Real Madrid și Manchester City au oferit o dublă manșă absolut spectaculoasă în sezonul 2021-2022 al Ligii Campionilor. În primul meci, disputat pe Etihad Stadium din Manchester, englezii s-au impus cu scorul de 4-3. Pentru City au marcat Gabriel Jesus, Kevin de Bruyne, Phil Foden și Bernardo Silva. 

La returul de pe „Santiago Bernabeu”, Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Riyad Mahrez. Britanicii păreau că-și asiguraseră calificarea în finala de la Paris, dar o „dublă” a brazilianului Rodrygo, în minutele 90 și 90+1, a dus semifinala în prelungiri. 

În cele 30 de minute suplimentare, Real Madrid a mai înscris o dată, prin Karim Benzema, și s-a calificat în marea finală, acolo unde a învins-o pe Liverpool și și-a adjudecat al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. 

Real Madrid - Manchester City, echipele probabile

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga - Modric, Tchouameni, Kroos - Rodrygo, Benzema, Vinicius
Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson - Walker, Stones, Dias, Akanji - Gundogan, Rodri, De Bruyne - B. Silva, Haaland, Grealish
Antrenor: Pep Guardiola

VIDEO. Match Preview Real Madrid - Manchester City

Citește și: 

Golgeterul all-time al lui Manchester United e sigur: „City nu o va bate pe Real, o va spulbera”

„Mister, vă așteptăm” » Mesaj superb pentru Mircea Lucescu, în română, al jucătorilor lui Dinamo Kiev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează