INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - DINAMO KIEV

Killer pe skateboard » Bild îl avertizează pe Mircea Lucescu: „Nagelsmann e peste Flick”

Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, a surprins prin modul de deplasare la antrenament și prin oraș, iar Bild îi avertizează pe adversarii de la Dinamo Kiev
Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, a surprins prin modul de deplasare la antrenament și prin oraș, iar Bild îi avertizează pe adversarii de la Dinamo Kiev

Articol de - Publicat marti, 28 septembrie 2021 12:07 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 12:26

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, a surprins prin modul de deplasare la antrenament și prin oraș, iar Bild îi avertizează pe adversarii de la Dinamo Kiev: „A îmbunătățit sistemul de joc cu care Flick a câștigat 7 trofee, e Flexi-Flick!”.

  • Bayern Munchen o înfruntă pe teren propriu pe Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, miercuri, de la ora 22;

Dacă acum 6 ani, la precedenta întâlnire cu Bayern, Mircea Lucescu a dat peste Guardiola tiki taka, acum va avea de-a face cu eco-Nagelsmann. Noul antrenor al lui Bayern a surprins pe toată lumea cu modul său de deplasare prin oraș și în incinta bazei de pregătire a clubului. 

Killer pe skateboard » Bild îl avertizează pe Mircea Lucescu: „Nagelsmann e peste Flick”
foto: instagram/Nagelsmann

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern care preferă skateboardul unui Audi!

În timp ce jucătorii se folosesc de mașinile puse la dispoziție de sponsorul Audi, Julian Nagelsmann preferă adesea să circule pe skateboard! 

Când mă văd prin oraș, fanii încep să râdă. Nu le vine să creadă că un antrenor se poate deplasa din când în când și pe skateboard. Însă oamenilor le place, au ocazia să vadă că duc o viață cât se poate de normală", le-a explicat tehnicianul bavarez, nu demult, jurnaliștilor de la Daily Mail. 

Nemții l-au poreclit „eco-Nagelsmann", pentru că astfel protejează și mediul. Iar după 9 meciuri fără eșec în "oficiale", taboidul Bild a atras atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă pentru adversari: „Julian a păstrat modulul 4-2-3-1 folosit de predecesorul Hansi Flick, antrenorul celor 7 trofee într-un sezon și jumătate, dar l-a făcut mult mai flexibil. E Flexi-Flick!".

8victorii consecutive și o remiză are Bayern până acum în competițiile stagiunii 2021 - 2022

Citește și:

Sezer Ozturk, fostul fotbalist al lui Leverkusen și Fenerbahce, acuzat de crimă » Detalii șocante: „A scos pistolul și a tras!”

Mircea Lucescu a semnat un nou contract: „Dacă jucătorii lui Dinamo Kiev ar afla că pleacă, ce atitudine ar mai avea?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează