INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a semnat un nou contract: „Dacă jucătorii lui Dinamo Kiev ar afla că pleacă, ce atitudine ar mai avea?”

Igor Surkis (62 de ani) a dezvăluit că Mircea Lucescu (76 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Dinamo Kiev până în vara anului 2024.
Igor Surkis (62 de ani) a dezvăluit că Mircea Lucescu (76 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Dinamo Kiev până în vara anului 2024.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 17:38 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 18:02

Igor Surkis (62 de ani) a dezvăluit că Mircea Lucescu (76 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Dinamo Kiev până în vara anului 2024. 

Venirea lui Mircea Lucescu a însemnat renașterea lui Dinamo Kiev. Formația din capitala Ucrainei a cucerit toate trofeele interne puse în joc stagiunea precedentă și s-a calificat de două ori consecutiv în grupele Ligii Campionilor. 

Surkis e impresionat de etica lui Mircea Lucescu și nu vrea să îl piardă. I-a propus prelungirea contractului pentru încă un sezon. Înțelegerea precedentă expira în 2023. 

Mircea Lucescu, nou contract cu Dinamo Kiev

„Să-i dea Dumnezeu sănătate! De ce i-am prelungit contractul până în 2024? Dacă mâine jucătorii mei ar afla că Lucescu pleacă la finalul sezonului, ce atitudine vor mai avea ei faţă de muncă? 

La începutul campionatului, Lucescu nu a putut asista la meciuri şi asta i-a afectat enorm pe tinerii jucători. Numai analizele lui, pregătirea pe care o face ne oferă posibilitatea de a obţine rezultate pozitive. Fără el, nu-mi imaginez cum s-ar putea dezvolta echipa. 

Sunt extrem de mulțumit de munca echipei. Îmi scot pălăria în faţa lui Lucescu! Să lucrezi așa la vârsta lui e remarcabil”, a spus Surkis, potrivit Sport.ua

Mircea Lucescu, schimb de replici cu rivalii de la Șahtior

Mircea Lucescu și-a revenit după înfrângerea apăsătoare cu Șahtior, 0-3 în Supercupă, învingând-o în deplasare pe Ruh, 2-0. Al 5-lea meci la rând al lui Dinamo Kiev fără gol primit în campionat. Are cinci victorii și 16-0 golaveraj în ultimele etape. Rămâne lider, cu trei puncte avans față de Șahtior, chiar înaintea meciului direct, pe 3 octombrie.

Mircea Lucescu le răspunde și acum celor ce l-au atacat din tabăra rivalilor după Supercupă. Mai ales antrenorului italian Roberto De Zerbi, care a declarat că nu are nevoie de lecții de morală de la Lucescu.

Întrebat de ce a refuzat să treacă prin „culoarul” jucătorilor lui Șahtior pentru învinși, antrenorul a răspuns: „La vârsta mea, nu mai trebuie să trec prin «coridoarele» făcute de copii”. A contraatacat: „Am devenit imun la săgețile trase în mine. Cei care trag acele săgeți pot merge la Donețk să vadă «Aleea Stelelor» și muzeul lui Șahtior”.

VIDEO Cum s-a implicat Mircea Lucescu în recuperarea brandului Corvinul: „A donat un tricou care s-a vândut cu 8.000 de euro”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Răzvan Lucescu s-a certat rău cu un jucător după meciul cu AEK Atena » De la ce a pornit scandalul

Efect de domino » Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma ar duce la plecarea atacantului de la Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close