INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

Biletele pentru finala Ligii Campionilor 90 şi 200 de euro

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

Forul european de fotbal a anunţat, luni, că biletele pentru finala Ligii Campionilor din Roma se vor pune în vânzare din 2 martie, numai prin intermediul site-ului oficial al forului, iar cel mai scump tichet destinat fanilor neutri costă 200 de euro.

Finala Ligii Campionilor din acest sezon va avea loc la 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma, iar suporterii se pot înscrie pentru achiziţionarea de tichete începând cu 2 martie, ora 13:00, ora României, până la 16 martie. În cazul în care numărul cererilor este mai mare, alocarea celor 10.000 de bilete se va face în urma unei trageri la sorţi la care vor participa fanii neutri.

Fiecare fan are dreptul să achiziţioneze cel mult două tichete, iar acestea sunt împărţite în trei categorii, în funcţie de locul de pe stadion. Biletele pentru peluze costa 90 de euro, cele dinspre colţul terenului costă 140 de euro, iar cei care vor un bilet în zona centrală a tribunelor trebuie să plătească 200 de euro. Preţurile biletelor pentru persoanele cu dizabilităţi este de 70 de euro.

Capacitatea Stadio Olimpico pentru finala Ligii Campionilor va fi de aproape 67.000 de locuri, iar suporterii finalistelor vor avea 60% din capacitatea arenei, urmând ca finalistele să ofere fanilor câte 20.000 de bilete, restul fiind destinate spectatorilor neutri, partenerilor, organizatorilor şi "Familiei fotbalului european"

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează