INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

Daniel Pancu nu a menajat-o pe CFR Cluj: „Calificare fără glorie, părea o echipă blazată” + detaliul remarcat în prelungiri: „Aici s-a văzut diferența”

CFR Cluj o elimină pe Borac Banja Luka, după o evoluție dezastruoasă în Bosnia, scor 1-2 după prelungiri. Prestația campioanei l-a dezamăgit pe Daniel Pancu (43 de ani). +3   FOTO
CFR Cluj o elimină pe Borac Banja Luka, după o evoluție dezastruoasă în Bosnia, scor 1-2 după prelungiri. Prestația campioanei l-a dezamăgit pe Daniel Pancu (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 00:13 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 00:43

CFR Cluj o elimină pe Borac Banja Luka, după o evoluție dezastruoasă în Bosnia, scor 1-2 după prelungiri. Jocul campioanei l-a dezamăgit pe Daniel Pancu (43 de ani).

CFR Cluj a tremurat pentru calificarea în turul 2 preliminar al Ligii până în minutul 118 al returului cu Borac Banja Luka. A fost nevoie de o execuție excepțională a lui Alexandru Chipciu. Daniel Pancu nu a găsit multe aspecte pozitive în jocul campioanei României. 

Daniel Pancu, după Borac Banja Luka - CFR Cluj: „Părea o echipă blazată”

„Calificare fără glorie, obținută cu mari emoții, din care cei de la CFR pot învăța multe lucruri. Au suferit mult ca agresivitate. Goluri primite foarte ușor. CFR părea o echipă blazată, apoi vin prelungirile. 

Borac a căzut fizic în prelungiri. Jumătate de echipă avea crampe. Asta spune multe despre diferența de nivel dintre CFR și bosniaci. Apoi a venit un gol care arată personalitate și experiență. Toate execuțiile lui Chipciu fuseseră greșite până atunci, dar a avut curaj”, a spus Daniel Pancu, la „Digi Sport Special”. 

Daniel Pancu nu a menajat-o pe CFR Cluj: „Calificare fără glorie, părea o echipă blazată” + detaliul remarcat în prelungiri: „Aici s-a văzut diferența”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO CFR Cluj pornește cursa pentru apărarea titlulu: primul obstacol, FCU Craiova

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Jucătorii lui CFR Cluj, „taxați” de conducere după Supercupă: „M-au deranjat!”

Au fost afișate cotele la titlu în Liga 1! » Marea favorită + cum stau Dinamo, Rapid și FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tomaescu
tomaescu  •  14 Iulie 2021, 08:48

Au tratat un pic de sus echipa bosniaca si erau sa se friga, per total au dominat si au avut ghinion cu carul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează