INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

FOTO Borac Banja Luka acuză după eliminarea din Ligă! Faza la care au luat foc, cu câteva secunde înaintea golului decisiv

FOTO: Facebook @fkboracbanjalukaa +3   FOTO
FOTO: Facebook @fkboracbanjalukaa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 00:34 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 00:53

CFR Cluj o elimină pe Borac Banja Luka, după o evoluție dezastruoasă în Bosnia, scor 1-2 după prelungiri. Marko Maksimovic (37 de ani), antrenorul campioanei Bosniei, a recunoscut superioritatea „feroviarilor”, dar acuză o fază de arbitraj.

Marko Maksimovic, antrenorul celor de la Borac Banja Luka, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui CFR Cluj. Atât înaintea meciului de marți, cât și după ce calificarea a fost tranșată. 

Antrenorul lui Borac Banja Luka, după eliminarea din Ligă: „A fost aut înaintea golului marcat de CFR”

„Am jucat împotriva unui adversar mult mai bun, dar ne-am descurcat bine. Regret primul meci cu CFR, jucat la Cluj. Așa a fost să fie, dar am făcut o imagine bună fotbalului din Bosnia și Herțegovina. 

Publicul ne-a susținut din primul minut. Nu ne-am calificat, dar vom lupta mai departe, avem campionatul, avem Conference League. 

Poate că e o reacție la cald, dar cred că a fost un aut înaintea golului marcat de ei. A fost un moment decisiv acolo. CFR are o echipă bună. Noi ne-am dat viața pe teren și vom învăța multe din aceste jocuri”, a spus Marko Maksimovic, potrivit Sportsport.ba.

Borac Banja Luka acuză după eliminarea din Ligă! Faza la care au luat foc, cu câteva secunde înaintea golului decisiv
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Golul lui CFR, regulamentar

Cu câteva secunde înaintea golului marcat de Alexandru Chipciu, Itu a salvat de pe linie o minge dificilă. I-a pasat-o lui Camora, iar acțiunea a fost finalizată cu o execuție senzațională. Reluările arată că balonul nu a ieșit cu toată circumferința în afara terenului. 

Borac Banja Luka acuză după eliminarea din Ligă! Faza la care au luat foc, cu câteva secunde înaintea golului decisiv

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO CFR Cluj pornește cursa pentru apărarea titlulu: primul obstacol, FCU Craiova

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Jucătorii lui CFR Cluj, „taxați” de conducere după Supercupă: „M-au deranjat!”

Au fost afișate cotele la titlu în Liga 1! » Marea favorită + cum stau Dinamo, Rapid și FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  14 Iulie 2021, 12:18

Ziaristul lui peste, care ai scris acest comentarie de ***! Unde ai vazut tu, evolutie dezastruoasa a echipei CFR-ului? Aceasta dupa ce antrenorul gazdelor a recunoscut cu fair play, ca Cfr a foost echipa mai buna! Du-te la munca baiete! Nu esti ziarist! Esti tsuly-buly!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bombon
bombon  •  14 Iulie 2021, 08:38

Terminati bai cu patetismele. CFR a fost mai buna si a jucat mai bine decat Banja Luka. Se poate sa fi gresit arbitru la faza golului, dar acea greseala e compensata, daca vreti, de mult mai multele greseli impotriva CFR-ului: campioana Romaniei a avut 3 goluri anulate, 1 penalty neacordat, iar faza golului 2 primit a fost suspecta de offside.

traian_v
traian_v  •  14 Iulie 2021, 08:03

Cum adica "au luat foc"? Nici nu s-a ridicat cineva de pe banca la momentul "out"-ului presupus. Mai aveti titluri de scandal in repertoriu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează