INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA F

FOTO + VIDEO Borussia Dortmund, calificată în „optimile” Ligii Campionilor după un meci cu scandal » Penalty controversat primit de Lazio: „De tot râsul”

Ciro Immobile a egalat pentru Lazio din penalty în meciul cu Borussia Dortmund, 1-1 // foto: Imago
Ciro Immobile a egalat pentru Lazio din penalty în meciul cu Borussia Dortmund, 1-1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 07:19 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 09:36

Egalul dintre Borussia Dortmund și Lazio (1-1) din grupa F a Ligii Campionilor le-a asigurat nemților calificarea în optimile de finală ale competiției.

Rezultatele serii în Liga Campionilor: Mircea Lucescu, încă o înfrângere categorică

Lazio rămâne neînvinsă în grupa F, după ce a scos un punct pe „Signal Iduna Park”, stadionul Borussiei Dortmund. La pauză scorul a fost 1-0, după un gol al lui Raphael Guerreiro în minutul 44, însă italienii au egalat în a doua parte.

Egalare cu scandal în Borussia Dortmund - Lazio

Modul în care au făcut-o însă a fost unul controversat. Ciro Immobile a înscris din penalty după ce Sergej Milinkovic Savic a obținut lovitura de la punctul cu var. Sârbul a căzut de lângă Nico Schulz, deși reluările arată că fundașul stânga al gazdelor a lovit mingea, iar apoi mijlocaşul a intrat în el.

FOTO + VIDEO Borussia Dortmund, calificată în „optimile” Ligii Campionilor după un meci cu scandal » Penalty controversat primit de Lazio: „De tot râsul”
foto: captură @ Digi Sport

Totuși, „centralul” Mateu Lahoz, foarte bine poziționat, a acordat lovitura de la 11 metri și a menținut decizia și după ce a verificat faza cu ajutorul arbitrajului video. Decizia lui Lahoz i-a uluit pe fanii nemţilor, care au avut o serie de reacții dure.

VIDEO cu faza penalty-ului și golurile AICI

„VAR a ucis fotbalul, deciziile luate sunt atât de inconsistente”, „O decizie absolut oribilă, nu știu de ce arbitrii nu sunt dați afară pentru astfel de greșeli. De tot râsul” și „Asta chiar ar putea fi cea mai proastă decizie pe care am văzut-o vreodată” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor pe seama deciziei arbitrului spaniol.

Borussia Dortmund, calificată în faza optimilor Ligii Campionilor

Meciul s-a încheiat 1-1, iar Borussia Dortmund este sigură de calificarea în faza următoare a competiției. Pentru a i se alătura, Lazio are nevoie de cel puțin un egal etapa următoare, pe teren propriu, în fața belgienilor de la Club Brugge. În funcție de rezultatul acestui meci și al duelului dintre Zenit și Borussia, Lazio ar putea încheia grupa chiar pe primul loc.

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

FC Sevilla - Chelsea 0-4 » VIDEO Olivier Giroud, omul serii în Liga Campionilor! A setat un nou record după „pokerul” din Spania

An încheiat pentru Erling Haaland! Ce s-a întâmplat cu starul lui Borussia Dortmund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează