INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA - PSG

BORUSSIA - PSG // FOTO Haaland i-a uimit pe toți cu o cursă IREALĂ! Imaginile au devenit imediat virale: „Pare făcut în laborator”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 23:18

Atacantul norvegian Erling Haaland (19 ani) nu a reușit să puncteze în prima repriză a meciului Borussia - PSG, terminată 0-0, dar i-a uimit pe fani. În repriza a doua acesta a punctat de două ori și a adus victoria, scor 2-1.

În minutul 14, după un corner al francezilor, Borussia a plecat pe un contraatac fulger, terminat cu un șut slab, de la 20 de metri, al lui Jordan Sancho. Însă, pe Twitter, Haaland a luat ochii fanilor Borussiei. Aceștia au observat că, deși are un fizic impunător (1,94 m și 87 de kilograme), Haaland are o viteză uluitoare.

Atacantul a respins mingea de la colțul scurt și a fugit în atac, atingând o viteză uimitoare. Astfel, vârful a ajuns din careul său până la 11 metri de poarta lui Keylor Navas în 10 secunde. 

BORUSSIA - PSG // FOTO Haaland i-a uimit pe toți cu o cursă IREALĂ! Imaginile au devenit imediat virale: „Pare făcut în laborator”
În stânga, Haaland la începutul acțiunii. În dreapta, Haaland la finalul fazei

Erling Haaland, lăudat pe Twitter 

Pe Twitter, fanii s-au întrecut în elogii pentru tânărul adus în această iarnă:

  • „Haaland e o bestie”
  • „Haaland a devenit Usain Bolt la acel contraatac”
  • „Haaland e foarte rapid pentru înălțimea lui”
  • „Refuz să cred că Haaland că s-a născut pe cale naturală. Arată ca și cum ar fi fost făcut în laborator. Ca să nu mai spun cât de mare și de puternic e. Are doar 19 ani”

 Haaland, sezon impresionant 

Erling Braut Haaland (19 ani și 7 luni) are un sezon fulminant. Nordicul e primul care înscrie 6 goluri în primele trei meciuri din Champions League și întâiul jucător U20 care punctează în fiecare din primele cinci partide din Ligă. Haaland, fulminant la debutul la Dortmund (11 goluri în 7 întâlniri), are un sezon extraordinar, cu 39 de goluri și 8 assisturi în 29 de jocuri în toate competițiile la Salzburg și BVB

Citește și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Surpriză! Cosmin Contra alege MVP-ul meciurilor eliminatorii din Champions League » Ce nume mari are alături

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
robotzel
robotzel  •  19 Februarie 2020, 20:54

Ce statistica este asta? Primul jucător u20 cate marchează în primele 5 meciuri din liga? De ce u20 sau de ce primele 5 meciuri. De ce nu cel mai tânăr care marchează în primele 3 meciuri sau primele 6 ceea ce ar fi avut o logică: turul grupelor sau grupele întregi.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Februarie 2020, 12:50
Postat de magic4ever pe 19 Februarie 2020, 09:41

Un jucator fenomen se vede imediat...cand marchezi 9 goluri intr-un meci la CM U20 si 10 goluri in 7 meciuri in UCL nu mai este o intamplare...este un jucator de fenomen cum a fost si Mbappe la Monaco, daca nu o sa aiba accidentari si nu ii ia banii si femeile mintile o sa ajunga printre cei mai buni atacanti din istorie...

Deocamdată, după startul fenomenal Mbappe bate pasul pe loc. Aseară a avut doar momentul de la golul lui Neymar, în rest a fost șters. Și avea în față o apărare care și în Bundesliga e slabă!

rocky2
rocky2  •  19 Februarie 2020, 12:19
Postat de bamaxxl pe 19 Februarie 2020, 11:31

In scurt timp va ajunge aproape la fel de bun (dar nu mai bun) ca Ianis Hagi :)

Stai asa, intai sa se ridice macar la nivelul lui Mbappe de Popesti-Leordeni, pana la prinţul din Bosfor sunt ani lumină!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează