INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - PSG

DORTMUND - PSG 2-1 // VIDEO + FOTO Haaland doboară vedetele Parisului! Norvegianul aduce o victorie uriașă, dar golul lui Neymar o menține pe PSG în cărți

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 22:00

Borussia Dortmund a învins-o pe PSG, 2-1, în turul optimilor UEFA Champions League. Returul se joacă în Franța pe 11 martie.

  • Atletico Madrid - Liverpool a fost celălalt meci al serii din UCL. Vezi AICI detalii

Dortmund - PSG  2-1

După o primă repriză fără goluri, dar cu ocazii mari la ambele porți, cele două echipe s-au descătușat în repriza a doua, când au marcat trei goluri în 9 minute. Erling Haaland, atacantul norvegian de 19 ani, a deschis scorul pentru Borussia în minutul 69, când a împins mingea în poartă din 6 metri.

PSG a egalat însă repede prin Neymar. Brazilianul a marcat din trei metri, cu poarta goală, în minutul 75. Egalitatea a durat însă două minute. Același Haaland a punctat din nou. Vârful a marcat cu un șut superb, de la 20 metri, trimițând mingea sub bara porții lui Navas.

Erling Haaland este de neoprit! Cifre ULUITOARE » E noul golgeter al Ligii Campionilor

FOTO Haaland i-a uimit pe toți cu o cursă IREALĂ! Imaginile au devenit imediat virale: „Pare făcut în laborator”

Până la final, PSG a ratat două ocazii mari: Neymar a trimis mingea în bară, iar la ultima fază, Thiago Silva a reluat cu capul din careu, dar mingea s-a dus puțin peste poartă. 

Dortmund - PSG, echipele de start 

Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Hummels, Zagadou - Hakimi, Emre Can, Witsel, Guerreiro - Sancho, Haaland, T. Hazard 
Rezerve: Hitz, Dahoud, Gotze, Schulz, Akanji, Schmelzer, Reyna 
Antrenor: Lucien Favre

PSG: Navas - Meunier, Kimpembe, T. Silva, Kurzawa - Verratti, Marquinhos, Gueye - Di Maria, Mbappe, Neymar 
Rezerve: Rico, Kehrer, Cavani, Icardi, Sarbia, Draxler, Kouassi 
Antrenor: Thomas Tuchel

Stadion: Signal Iduna Park
Arbitru: Antonio Mateu Lahoz

Vezi și: 

Surpriză! Cosmin Contra alege MVP-ul meciurilor eliminatorii din Champions League » Ce nume mari are alături

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2020, 10:00

Haaland imi aduce aminte de imparatul Adriano care era foarte puternic si avea un stang letal...pacat ca si-a incheiat devreme cariera

magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2020, 09:55
Postat de lixandru88 pe 19 Februarie 2020, 08:10

Încă o dată se confirmă faptul că ofertele (chipurile, refuzate) pt Coman sau Man, erau niște abureli prodanciano-gsp-iste. Dortmund a plătit 20 de milioane pt acest super atacant unei echipe care evoluase în grupele UCL. 16 milioane pe Coman? 15 milioane pt Man? :)) Doar Lașlaș și Randum pot crede așa ceva.

Becali a ramas in minte cu preturile platite pentru Pogba,Dembele,Neymay si Mbappe...asa a ajuns el sa isi coteze perlele la 50-70-100 milioane de euro,ca na, ce face Mbappe si nu face Coman?:)) Si Morutan este mai bun decat Modric pentru ca are sut de la distanta:)))))))))))))))))))

leutoltean
leutoltean  •  19 Februarie 2020, 08:54

Citat: ”PSG a redus repede din diferență. Neymar a marcat din trei metri, cu poarta goală, în minutul 75. Egalitatea a durat însă două minute.” Deci, dilemă mare în redacția gesepe: Ce a făcut Neymar, a redus din diferență sau a egalat? Noi, cei care am văzut meciul știm, voi când vă uitați la meci?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează