INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VFB STUTTGART - POLI TIMIŞOARA 0-0

Bourceanu: "Atît putem, astea ne sînt limitele!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Mijlocaşul Politehnicii Timişoara, Alex Bourceanu, spune că evoluţia bănăţenilor din această seară a dezvăluit limitele elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău.

"Probabil că atît putem în acest moment. Europa League e un drept care ni se cuvine, poate nimeni nu ne dădea şanse să mergem nici măcar  acolo. Am eliminat deţinătoarea Cupei UEFA, să nu se uite asta, Şahtior nu e o echipă oarecare, cum nici Stuttgart nu se poate spune că este.

Vrem să ne facem treaba cît mai bine în continuare, să evoluăm din punctul de vedere al evoluţiilor şi să demonstrăm că merităm să ne aflăm la un asemenea nivel", a spus Bourceanu la TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 August 2009, 01:31

Chiar daca nu au avut lotul complet au irosit o ocazie de a face meciul vietii lor, caci multi dintre jucatori nu o sa se mai intalneasca cu asa ocazie. Nu stiu ce a fost in mintea lui Sabau cand sa decis sa joace la egal!? Doar nu mai aveau nimic de pierdut, dar o sansa bune de a face un meci fabulos! Ce mentalitate de cacao! Plictisit de meciul letargic, in repriza a 2-a m-am uitat si la Arsenal-Celtic. Ce diferenta! Dupa ce ca Celtic era condusa cu 3-0 (5-0 la agregat) ei tot alergau ca dispe

 •  27 August 2009, 01:23

Pai ba Bourceanule daca asta e declaratie de fotbalist eu nu mai am ce sa zic...atunci poti iesi la pensie ma ...ca de..atat poti...dute si joaca in C sau D...ce sa mai ..gandire specifica fotbalistului roman..pacat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează