INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BRAGA - REAL MADRID 1-2

VIDEO Scandal pe teren după meciul Braga - Real Madrid » Antonio Rudiger l-a „vânat” pe antrenorul secund al portughezilor! S-a vorbit de rasism + Alarmă cu Jude Bellingham

Scandal pe teren după meciul Braga - Real Madrid. Foto: Imago Images
Scandal pe teren după meciul Braga - Real Madrid. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 12:41 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 13:34

Cum s-a terminat Braga - Real Madrid (1-2), Antonio Rudiger (30 de ani) a vrut să-și facă singur dreptate după ce asistentul antrenorului advers i-a spus ceva. Jurnaliștii spanioli au speculat că fundașul german fusese victima rasismului. „Nu a fost rasism. Doar un mic conflict”, a clarificat el.

Sfârșitul meciului de la Braga a fost încins. Real câștigase, era a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor, dar unul dintre jucătorii „blancos” nu părea deloc bucuros. Voia să plătească o poliță.

Victor Becali, tranșant după decizia dată de Curtea de Apel: „E aberant! CSA Steaua nici nu are drept de promovare, banii sunt aruncați pe fereastră”
FCSB - STEAUA
Victor Becali, tranșant după decizia dată de Curtea de Apel: „E aberant! CSA Steaua nici nu are drept de promovare, banii sunt aruncați pe fereastră”

Antonio Rudiger de-abia a fost liniștit de Carlo Ancelotti

După ce arbitrul englez Michael Oliver a fluierat finalul, Antonio Rudiger s-a enervat dintr-o dată. Ținta sa, unul dintre asistenții lui Artur Jorge, antrenorul portughezilor. 

Când l-a văzut, s-a repezit spre el. Coechipierii l-au blocat, l-au prins, apoi germanul a reușit să scape și iar a fugit după tehnicianul lusitan.

Comentând live, jurnaliștii postului de radio Cadena Ser au conchis că Rudiger a fost victima rasismului pe „Estadio Municipal”. Stoperul în vârstă de 30 de ani era foarte nervos. De-abia a fost liniștit de Carlo Ancelotti.

Antonio Rudiger, fundașul lui Real Madrid: „Totul e bine din nou, băieți!”

Până la urmă, jucătorul a clarificat situația pe rețelele de socializare. Nu a fost rasism! Motivul furiei sale era altul, pe care nu a vrut să-l dezvăluie însă. „Totul e bine din nou, băieți! Sunt relaxat. El nu m-a insultat rasist, asta e evident. A fost doar un mic conflict după ce drumurile noastre s-au încrucișat la sfârșitul partidei”, a comentat Rudiger pe X (fostul Twitter).

Fundașul central a încheiat: „Să ne concentrăm acum pe meciul de sâmbătă. Hala Madrid”. În weekend, e Clasico. Barcelona - Real, pe „Montjuic”. 

Jude Bellingham a simțit o înțepătură la aductori

Jude Bellingham e golgheterul lui Real în acest start de sezon, cel mai în formă jucător, cu 11 goluri și 3 assisturi în 12 meciuri. Englezul, 20 de ani, a marcat și marți seară, al 9-lea meci în care punctează (toate cele 3 în Champions și 6 din 9 în LaLiga). 

Dar, spre final, s-a așezat pe gazon, ținând mâna la aductorii piciorului drept. Simțise o înțepătură. Fanii madrileni s-au alarmat, temându-se că insularul va rata El Clasico. Totuși, Carlo Ancelotti susține că leziunea e ușoară: „Nu e nimic special, e OK”. 

Citește și:

Olandezii l-au criticat pe Radu Petrescu după al treilea meci în Liga Campionilor: „Nu a fost deloc protejat de arbitru. Era plin de urmele loviturilor”

Un șef al Barcelonei aruncă în aer El Clasico: „Nu e rasism. Vinicius e un clovn și un leneș”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează