INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-1

foto Camila Cabello a izbucnit după ce a pățit la finala Ligii: „Nu pot să cred, foarte nepoliticos!”

Cântăreața Camila Cabello (25 de ani) s-a ocupat de atmosferă înainte de finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid (0-1). O zi mai târziu, artista cubanezo-mexicano-americană s-a plâns de atitudinea suporterilor de la Paris. +20   FOTO
Cântăreața Camila Cabello (25 de ani) s-a ocupat de atmosferă înainte de finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid (0-1). O zi mai târziu, artista cubanezo-mexicano-americană s-a plâns de atitudinea suporterilor de la Paris.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 14:47 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 15:11

Cântăreața Camila Cabello (25 de ani) s-a ocupat de atmosferă înainte de finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid (0-1). O zi mai târziu, artista cubanezo-mexicano-americană s-a plâns de atitudinea suporterilor de la Paris.

„Am urmărit spectacolul nostru și nu pot să cred că oamenii cântau imnurile echipelor lor atât de tare în timpul concertului nostru. Eu și echipa mea am muncit foarte mult pentru a realiza un show bun. Foarte nepoliticos, dar în fine. Mă bucur că vouă v-a plăcut”, a scris Camila Cabello, citată de express.co.uk, pe rețelele de socializare.

+16 FOTO

Camila Cabello a interpretat 3 piese la ceremonia de deschidere care a avut o tematică de carnaval:  „Senorita”, „Bam Bam” și „Don’t Go Yet”.

Mai multe știri despre finala Ligii Campionilor, Liverpool - Real Madrid:

Real Madrid, forțată să plătească 23 de milioane € după finala Ligii Campionilor!

Benzema și-a confruntat cel mai celebru contestatar: „Cine e? A, da?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
brujo
brujo  •  29 Mai 2022, 19:59

Pai ea a facut playback, ce sa asculte , CD-ul ? :))))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Mai 2022, 18:19

Super bazata si foarte adevarata Camila, tot respectul, singurul lucru demn de vazut in aceasta finala de 2 lei.

22robert03
22robert03  •  29 Mai 2022, 16:58

Draga nu esti la Super Bowl.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează