INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Real Madrid, forțată să plătească 23 de milioane € după finala Ligii Campionilor!

Real Madrid a câștigat Champions League/ foto: Imago Images
Real Madrid a câștigat Champions League/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 13:29 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 15:07

Real Madrid a câștigat Campions League, după ce a învins-o pe Liverpool în finală, scor 1-0. În urma acestui succes, madrilenii trebuie să îi plătească 23 de milioane lui Chelsea, ca urmare a unei clauze trecute în contractul lui Hazard.

În 2019, Real Madrid îl cumpăra pe belgian de la Chelsea pentru 115 milioane de euro. La negocierea dintre cele două cluburi, englezii au adăugat o clauză de 23 de milioane de euro, în cazul în care madrilenii vor câștiga Champions League cu Hazard în lot.

Benzema și-a confruntat cel mai celebru contestatar: „Cine e? A, da?”
Liverpool - Real Madrid 0-1
Benzema și-a confruntat cel mai celebru contestatar: „Cine e? A, da?”

Real Madrid îi pătește 23 de milioane de euro lui Chelsea

Hazard a bifat doar 3 meciuri în acest sezon de Champions League, nu a marcat și nu a pasat decisiv. În finala cu Liverpool, begianul nu a fost introdus în teren de Ancelotti. În fazele eliminatorii, Hazard a bifat doar 9 minute, în turul cu PSG din optimi, scor 1-0 pentru francezi.

Mijlocașul stânga și-a trecut în palmares și La Liga cu Real Madrid. În 18 meciuri de campionat, Hazard nu a marcat și a oferit un singur assist. Singurul gol marcat de belgian în acest sezon a fost în Cupa Regelui, în victoria madrilenilor cu Elche, scor 2-1, din optimile de finală.

16 milioane de euroeste cota lui Hazard, potrivit transfermarkt.com. În 2018, acesta era evaluat la 150 de milioane de euro

VIDEO. Singurul gol marcat de Hazard în acest sezon

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Kroos s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Ai așteptat 90 de minute să-mi pui întrebarea asta de rahat?!”

Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zorrozabal
zorrozabal  •  29 Mai 2022, 18:07

Absurd!Absurda a fost de la inceput cumpararea unui jucator de 28 de ani-deja expirat!Și mai absurda a fost suma de transfer-peste suta de milioane-apropiate de aceea cu care Real Madrid l-a cedat pe Cristiano la Juventus!Suna a „inginerie financiara”specifica boșilor marilor echipe!

cornelcc
cornelcc  •  29 Mai 2022, 15:50
Postat de befree pe 29 Mai 2022, 14:55

Daca Real Madrid era echipa româneasca, ar fi pierdut finala intentionat, doar ca sa nu-i plateasca clauza lui Hăzărdel. :)))

Daca juca la neputinta-ddb, de fapt nu juca! Sa nu coste, Doamne-fereste vreun euro! Apropo, desfiintare placuta! Incepand din aceasta seara vei avea liber la comantarii despre fotbalul international, intern, ddb-enia va juca la matineu, asa ca ai liber seara!

ceglumabuna
ceglumabuna  •  29 Mai 2022, 15:47
Postat de alexutu7 pe 29 Mai 2022, 14:53

"În 18 meciuri de campionat, Hazard a jucat 18 meciuri, nu a marcat și a oferit un singur assist". No comment... :))))

Deh .. asta se intampla cand alegem coruptia ... guvernul in loc sa se ocupe de romania .. el joaca fotbal .. ministerul armatei are echipa .. militia are echipa ... dragnea are echipa .. pandele si alti primari au echipe .. mult succes in liga psd .. ne meritam soarta .. in loc de spitale .. noi facem catedrala in romania tara cunoscuta pentru sute de biserici si cazinouri... ca deh .. nu avem nevoie, de exemplu : spitale .. am vazut ca o duc bine pacientii din romania ..te duci cu raceala si ei hiv .. asta daca nu ia foc spitalul .. Apropo .. pentru colectiv .. ati arestat pe piedone .. dupa ce au luat foc spitale cu pacienti in ele , nu mai arestati pe nimeni ? Romanasi .. cantati imnul romaniei .. in fiecare zi ... ne caracterizeaza ... Desteapta - te Romane !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează