INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C / PSG - LIVERPOOL 2-1

Cel mai prolific brazilian din Ligă făcut praf de Klopp: "Simulezi, apoi alergi ca niciodată. Nu e un comportament de sportiv de top"

Neymar 
(foto: Reuters)
Neymar (foto: Reuters)

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 10:30

Neymar a înscris al 31-lea gol în Champions, depășindu-i pe Kaka și Rivaldo. A influențat decisiv 50 de goluri în 52 de meciuri jucate în Liga Campionilor.

Nu era refăcut complet, după leziunea suferită la aductori, dar voia mult să joace acest meci. Și nimic nu l-a oprit. "Era prea important ca să nu fiu pe teren. Lovit sau nu, trebuia să fiu acolo", spune Neymar. A intrat, deși risca să-și agraveze accidentarea, și a marcat golul decisiv pentru o victorie care oferă Parisului o șansă mare de calificare în primăvara europeană.

Miercuri, atacantul a devenit cel mai prolific brazilian din istoria Champions League. A 31-a reușită, peste Kaka și Rivaldo. Având și 19 assisturi. A influențat 50 de goluri în 52 de partide.

În același timp, Neymar și-a "înțepat" permanent adversarii, cu fente irezistibile, inclusiv o "braziliană", dar și cu plonjoane spectaculoase la faulturi, ceea ce l-a înfuriat pe Jürgen Klopp. "Jucătorii lui PSG știau prea bine ce au de făcut, mai ales Neymar", a acuzat managerul lui Liverpool. "Simulezi ca să provoci un cartonaș galben, apoi alergi ca niciodată. Nu e un comportament de sportiv de top".

Reporterul de la beIN Sport a încercat să obțină și mai mult de la el: "Prea multe teatru, mai ales Neymar?". Moment în care Klopp a pus capăt interviului, supărat: "Am zis ce trebuia să zic. Asta e tot". 

8a fost nota primită de Neymar în L'Équipe pentru meciul cu Liverpool, de miercuri

10 goluria marcat brazilianul în 12 partide jucate în Champions League la PSG

21 de reușitea avut Neymar pentru Barcelona în Ligă, evoluând în 40 de întâlniri

Emirul Qatarului, în vestiarul lui PSG

Adevărarul proprietar al lui PSG este Tamim ben Hamad Al-Thani, emirul Qatarului. Vine pe Parc des Princes doar la meciurile vitale pentru echipă. Nu a ratat nici partida cu Liverpool. Iar la sfârșit i-a felicitat pe jucători în vestiar. 

Trei superechipe în luptă pentru două locuri

În grupa C, cea mai dură a competiției, Napoli, PSG și Liverpool se duelează în ultima etapă pentru cele două locuri de "optimi". Însă, în timp ce parizienii joacă la Belgrad un meci mai ușor, pe Anfield e confruntare directă. L'Équipe a prezentat modul în care s-ar putea califica fiecare:

1. NAPOLI - 9 puncte (7-4)
- nu pierde;
- pierde la un gol diferență, marcând cel puțin un gol, iar PSG câștigă;
- pierde la un gol diferență, marcând cel puțin 3 goluri, iar PSG face egal;
- PSG pierde la Belgrad.

2. PSG - 8 puncte (13-8)
- câștigă în fața Stelei Roșii;
- Liverpool nu se impune cu Napoli;
- face egal, iar Liverpool bate Napoli cu 1-0, 2-1, 3-2 sau la cel puțin două goluri diferență.

3. LIVERPOOL - 6 puncte (8-7)
- bate pe Napoli cu 1-0 sau la cel puțin două goluri diferență;
- bate pe Napoli, iar PSG nu câștigă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează