INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - NOMME KALJU 5-0

Celtic - Nomme Kalju 5-0 // VIDEO Leigh Griffiths, primul gol după 8 luni la Celtic: „Aproape am plâns și nu mint”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 15:47

Celtic Glasgow, campioana Scoţiei, pe care clujenii o pot înfrunta în turul 3 preliminar al Ligii, a defilat cu modeştii estoni de la Nomme Kalju, pe care i-au învins în prima manșă cu 5-0. „Aproape că am plâns şi nu mint”, a mărturisit Leigh Griffiths (28 de ani), aflat la primul gol în opt luni

Celtic a rezolvat de la Glasgow problema calificării în al treilea tur preliminar, unde s-ar putea ciocni cu CFR Cluj. Trupa lui Neil Lennon n-a avut nicio emoţie în a administra un 5-0 modestei campioane estone Nomme Kalju, ce a rezistat doar 36 de minute. Apoi, Ajer, Christie (penalty) şi Griffiths au dus tabela la 3-0 la pauză.

Reuşita ultimului a produs momentul serii pe Celtic Park. Leigh a îngenuncheat şi a învins o cruntă depresie, sărbătorind astfel o execuţie superbă de la 27 de metri, amintind de una similară semnată împotriva Angliei!

VIDEO cu golurile lui Celtic

„Am ieşit din tunel"

Aproape am plâns şi nu mint. Ştiu că familia, copiii şi prietenii ce au văzut meciul, pe stadion ori la televizor, au fost şi ei emoţionaţi. Îmi amintesc că am marcat cu Hamilton tot din lovitură liberă şi acum am ieşit dintr-un lung tunel. A trebuit să mă redresez şi să evit să mai fac lucruri stupide. Neil Lennon mi-a spus să uit tot trecutul şi că pot fi un jucător de top”, a mărturisit mijlocaşul de 28 de ani, aflat la primul gol în 8 luni.

Griffiths se lupta din decembrie 2018 cu grave probleme mentale şi a revenit pe teren în turul precedent cu Sarajevo.

10 goluri în trei meciuri

Christie, cu al doilea gol, şi McGregor au majorat diferenţa în al doilea mitan, iar Celtic a ajuns la 10 reuşite în cele trei partide câştigate în aceste preliminarii ale Ligii şi returul de marţi de la Tallinn va fi o formalitate.

 

26-3a fost raportul şuturilor (14-0 cadrate) trimise spre poartă în favoarea lui Celtic, care a avut şi 11-2 la cornere

Vezi și: VIDEO Celtic, adversara CFR-ului, e deja calificată în turul III » Fostul dinamovist Elhamed a avut o prezentare demnă de Ronaldo și Neymar

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează