INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL

Cesc Fabregas: "Am cîştigat în faţa celei mai bune echipe din istoria fotbalului"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 februarie 2011 13:04

Arsenal a reuşit aseară să cîştige meciul cu Barcelona, cu toate că au fost conduşi cu 1-0 după reuşita lui David Villa din minutul 26. Golurile lui Robin van Persie (78) şi Arshavin (84) au dat aripi "tunarilor" care  sînt în cărţi pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Rezultatul este totuşi mulţumitor şi pentru Pep Guardiola, antrenorul catalan fiind de părere că elevii săi sînt capabili să facă un meci mare pe Camp Nou, în faţa a 90.000 de suporteri.

 

"Sîntem în regulă. Am pierdut primul meci astfel că sîntem obligaţi să cîştigăm în retur. Am controlat jocul în cea mai mare parte dar adversarii au stat bine pe teren. Sînt foarte buni şi rapizi pe contraatac. Dacă analizăm rezultatul nu este foarte rău. Per total sînt fericit de această performanţă. Trebuie să înscriem două goluri pe teren propriu, ei vor ataca dar nici nu ne vom lăsa mai prejos" a declarat antrenorul de 40 de ani.

 

"Tunarii" sînt totuşi cu picioarele pe pămînt, atît Robin van Persie cît şi Cesc Fabregas fiind de părere că au obţinut un rezultat istoric în faţa "celei mai bune echipe din istoria fotbalului" dar că mai este mult de jucat pentru o calificare în sferturile Ligii.

"Singura noastră dorinţă a fost să ne facem jocul. În opinia mea şi a celorlalţi jucători, dacă te retragi prea mult, catalanii sînt atît de buni încît vor cîştiga la scor după 90 de minute. Trebuia să îi  batem în stilul lor şi, cu puţin noroc, am reuşit o victorie fantastică" a spus la finalul meciului internaţionalul olandez.


"Ei nu pierd multe meciuri, sînt cea mai bună echipă din istoria fotbalului în opinia mea. Totuşi, este nevoie de 180 de minute pentru a ne califica, a fost o victorie frumoasă, sîntem încrezători dar asta e tot. Sîntem destul de maturi pentru a juca meciuri mari, am demonstrat acest lucru în victoria de aseară. Totuşi, dacă nu vom fi concentraţi pe Camp Nou, rezultatul din faţa propriilor fani nu mai reprezintă nimic" a adăugat Cesc Fabregas, mijlocaşul lui Arsenal fiind aproape de un transfer tocmai la "extratereştrii" antrenaţi de Guardiola.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  17 Februarie 2011, 14:29

ce inseamna sa lipseasca un jucator de baza!! a lipsit puyol si apararea a fost franjuri! pique e indragostit rau!!!

ticaqq
ticaqq  •  17 Februarie 2011, 14:23

Arsenal !!!

pele10
pele10  •  17 Februarie 2011, 14:05

Abidal a jucat exemplar..pique e cam in aer de vreo 2 3 meciuri..de cand s a cuplat cu panarama aia de shakira..messi a gresit o groaza e mingi..ca si la alicante si la gijon..nu stiu ce se intampla cu ei..sper sa si revina mai repede pana nu pierd tot.. Visca Barca!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează