INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - ASTANA

CFR CLUJ - ASTANA / VIDEO Dan Petrescu, exasperat de translator la conferința de presă: „Ăsta nu știe rusă”

FOTO: Captură TV Telekom Sport // Dan Petrescu, exasperat de translator
FOTO: Captură TV Telekom Sport // Dan Petrescu, exasperat de translator

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 18:52

Dan Petrescu (51 de ani) a fost enervat vizibil la conferința de presă premergătoare returului cu Astana din preliminariile Ligii Campionilor.

CFR Cluj - Astana se joacă miercuri, de la ora 21:00, și va fi transmis liveTEXT pe GSP.RO.

Întrebat dacă a urmărit și meciurile kazahilor din întrecerea internă, Dan Petrescu a răspuns: „ Astana joacă mai bine în cupele europene decât în campionat și nu avea rost să analizăm meciurile din campionat”.

Translatorul a încercat să traducă în limba rusă pentru jurnaliștii veniți din Kazahstan, însă a înțeles total greșit declarațiile „Bursucului”. „Nu așa. Invers!”, a răbufnit Petrescu, care a învățat limba rusă atunci când a antrenat-o pe Kuban Krasnodar.

Vizibil stânjenit, translatorul l-a rugat ulterior pe antrenorul CFR-ului să-i confirme dacă a interpretat corect declarațiile. Exasperat, Dan Petrescu s-a uitat la ceas și a încercat să grăbească încheierea conferinței de presă: „Hai, gata! Începe antrenamentul acum”.

Ofițerul de presă al ardelenilor a remarcat și i-a întrebat pe jurnaliști dacă mai au întrebări. Dan Petrescu s-a uitat către ea, apoi i-a spus printre dinți: „Nu știe ăsta rusă”.

Vezi AICI video cu momentul

Dan Petrescu a antrenat mai bine de cinci ani în Rusia, pe Kuban Krasnodar (2009-2012 și 2016) și pe Dinamo Moscova (2012-2014).

CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ - ASTANA // VIDEO Culio, mesaj pentru suporteri înaintea returului cu Astana: „Vă rog frumos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează