INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK 5-6 D. PEN.

Noi vești din Gruia » Probleme medicale pentru Neluțu Varga, după șocul eliminării: „Suntem alături de el, îi ținem pumnii”

Principalul finanțator de la CFR Cluj, Ioan Varga
Principalul finanțator de la CFR Cluj, Ioan Varga

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 20:18 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 20:36

Cristian Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că eliminarea din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, după 2-2 și 3-4 la penalty-uri cu Pyunik Erevan, l-a afectat puternic pe principalul finanțator al clubului, Ioan Varga.

Eliminarea campioanei României din preliminariile Ligii Campionilor și-a lăsat amprenta asupra lui Ioan Varga.

Cristian Balaj, președintele clubului din Gruia, a dezvăluit că Varga a fost vizibil afectat de cele întâmplate, fiind deranjat de „anumite neplăceri medicale” la întâlnirea cu restul conducerii.

„Bomba” verii în Liga 1: „L-am vândut pe Rareș Ilie. Urmează vizita medicală” » Salariu de aproape 14 ori mai mare pentru internaționalul Rapidului
RAPID
„Bomba” verii în Liga 1: „L-am vândut pe Rareș Ilie. Urmează vizita medicală” » Salariu de aproape 14 ori mai mare pentru internaționalul Rapidului

Eliminarea lui CFR Cluj din Liga Campionilor l-a dărâmat pe Ioan Varga

„Apreciez înțelepciunea finanțatorului principal de a nu lua decizii la cald. Ne sfătuim, încercăm să avem discuții, să găsim explicații. 

Ne-am întâlnit astăzi cu finanțatorul. Discutam despre următorul transfer pe care vrem să-l facem, să aducem un portar. Stăteam și mă uitam la el, nu-mi venea să cred de unde are atâta putere. Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu putem decât să fim alături de el. Nu s-a simțit foarte bine.

Este important ca finanțatorul să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Îi ținem pumnii.

Nu ne rămâne decât să avem rezultate bune în următoarele meciuri și să ne calificăm în grupele Conference League. Consecințe pot apărea oricând. Analizăm”, a declarat Balaj la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digisport.

Supărarea este mare, dar nu trebuie să fugim, să întoarcem spatele. Normal este să fim prezenți și când există rezultate rușinoase. CFR Cluj este o echipă mai bună decât Pyunik și trebuia să ne calificăm, nu avem absolut nicio scuză.

- Cristian Balaj, președinte CFR Cluj

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Noi probleme la CFR Cluj după eliminarea din Champions League! Campioana cere amânarea meciului

Românul campion cu Pyunik Erevan râde de CFR Cluj: „Rușinos, n-ai voie! Știți ce era la ei când m-am dus eu acolo?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
tororosso
tororosso  •  15 Iulie 2022, 16:23
Postat de fibra pe 15 Iulie 2022, 08:09

Ce delicat este acest domn Balaj, auzi asta :"neplaceri medicale". Se potriveste perfect cu delicatetea domnului Varga.

Stai să vezi când Varga baci își revine și îl pune pe pupin c.... pe liber ?

fibra
fibra  •  15 Iulie 2022, 08:09

Ce delicat este acest domn Balaj, auzi asta :"neplaceri medicale". Se potriveste perfect cu delicatetea domnului Varga.

rav410wrc
rav410wrc  •  15 Iulie 2022, 01:52

Bre, era sa vars cand a povestit tov. balaj, la Fotbal Club, cum: "Dom' patron, pupa-i-as talpile lui alea roz, nu s-a simtit bine saracu', nu din cauza franarilor, ci din alte cauze, iar eu, ca un umil ce sunt, i-am facut un ceai de musetel, si i-am dat sa bea cu lingurita" ;))) Bravo mai balajLutu :(((

Vezi toate comentariile (23)
Comentează