INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - CELTIC // Dan Petrescu, veste proastă înaintea turului III preliminar din Liga Campionilor: „Culio e cel mai bun din istoria CFR-ului, dar nu cred că va juca cu Celtic”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 09:56

CFR Cluj a trecut de Maccabi Tel Aviv în turul II preliminar al Ligii Campionilor (1-0 în tur, 2-2 în retur). Dan Petrescu a vorbit la superlativ despre argentinianul Emmanuel Culio (35 de ani), dar anunță că mijlocașul are șanse mici să joace cu Celtic.

  • Turul dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow se joacă pe 6/7 august, în Gruia, iar returul pe 13/14 august;
  • Dacă CFR elimină Celtic, mai trebuie să treacă de o adversară, în play-off-ul de calificare pentru grupele Liga Campionilor.

„Când ne calificăm împotriva unei echipe mai valoroase, toată lumea merită felicitări, titularii şi rezervele, tot clubul CFR. Recuperarea va fi foarte grea. Încerc să fac o echipă pentru campionat şi o echipă pentru Champions League. Culio nu cred că va putea juca la meciul cu Celtic, ceea ce e o pierdere extraordinară.

Culio sigur a fost cel mai bun de pe teren, asta e opinia mea. Nu are rost să mă mai repet, Culio este cel mai bun jucător din istoria CFR-ului, asta e opinia mea şi mi-o menţin. Astăzi, mulți au început să-mi spună că am dreptate, înainte nu. Am şi eu un ochi format şi nu vreau să-l laud eu pe Culio”, a declarat Dan Petrescu conform TV Telekom Sport.

8este nota primită de Culio în meciul returul dintre Maccabi și CFR Cluj, scor 2-2

„Rondon a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren prin efortul pe care l-a depus. A alergat foarte mult pentru că ne-au pasat jucătorii de la Maccabi şi trebuia să facă faza de apărare. Afăcut-o tot meciul. A şi marcat şi un gol meritat pentru că, de când a venit, a avut ocazii şi nu reuşise să marcheze. E un profesionist senzaţional”Dan Petrescu

Vezi și:

MACCABI TEL AVIV - CFR Cluj 2-2 // Lucian Goian are încredere în echipa lui Dan Petrescu: „CFR-ul stă mai bine tactic decât Celtic” + Pe cine a remarcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  31 Iulie 2019, 16:38

INTRADEVAR CFR ARE LOT,ARE ECHIPA ,UN ANTRENOR CAT DE CAT STIE SA FACA ORICE MAI ALES ANTIJOC CAND TREBUIE.DAR SA SPUI CA ALA DE 100 DE ANI E CEL MAI BUN JUCATOR DE LA CFR AI DAT CU MUCI IN FASOLE.

magic4ever
magic4ever  •  31 Iulie 2019, 15:02
Postat de andrei.f pe 31 Iulie 2019, 13:42

Indiferent în ce play-off ajunge, cfr nu are nicio şansă, acolo sunt echipe puternice. Nici chiar fcsb care e cap de serie şi în play-off, nu e sigură de calificare !

Probabil asa ai visat si inaintea meciurilor cu Astana si Maccabi ca o sa fie eliminata CFR si uite ca sau calificat...mai ascute unghia aia inainte sa o folosesti...CFR se califica 100% in grupel UCL sau EL pentru ca are un antrenor adevarat, nu o marioneta ca la FCSB!

blatistu49
blatistu49  •  31 Iulie 2019, 14:19

CFR ul de va fi eliminat de CELTIC va fi cap de serie preie coeficientul scotienilor calmativa FCSB ei cred ca singura echipa din Romania care putea elimina si ASTANA si MACABBI ei nu au jucat cu MILSAMI sa u ALASHKERT echipe de mai .da nezi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează