INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC, MIERCURI, 21:00, LOOK

CFR CLUJ - CELTIC // Scoțianul care s-a luptat 9 luni cu depresia, mesaj clar înainte de meciul cu CFR: „Trebuie să facem treaba murdară la Cluj!”

Leigh Griffiths // FOTO: Guliver/GettyImages
Leigh Griffiths // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 13:41

CFR Cluj va juca miercuri, de la 21:00 cu Celtic, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. Atacantul Leigh Grifiths, 28 de ani,îi pune în gardă pe ardeleni: „Venim cu mare încredere, respectăm Clujul, e o echipă decentă, dar îi putem crea mari probleme. Avem nevoie să fim foarte eficienţi şi solizi în apărare”.

  • CFR Cluj - Celtic va fi joi de la 21:00. Meciul e liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și Look Plus

Celtic n-a uitat de experienţa negativă cu AEK din sezonul trecut şi nu mai vrea să rateze grupele Ligii. De aceea campioana Scoţiei şi-a propus un rezultat pozitiv mâine seară cu CFR, în prima manşă a turului trei preliminar. Şi scoțianul Leigh Griffiths îi avertizează pe ardeleni.

Trebuie să facem treaba murdară la Cluj. Calificările europene se decid în deplasare. Avem nevoie să fim solizi în apărare şi foarte eficienţi, să îi surprindem pe contraatac. Avem viteză şi calitate”, declară în Scottish Sun atacantul ce s-a luptat nouă luni cu o depresie.

„Nu ni se dă nimic pe tavă”

Griffiths confirmă forma şi moralul bune ale scoţienilor din acest start de sezon: „Lumea a uitat că Lennon a dus clubul în «optimile» Ligii, a reţinut doar aspectele negative din sezonul trecut. Putem să facem iar figură frumoasă în Europa, să ne frustrăm adversarii şi să fim greu de învins.

Totul depinde de ce facem noi, nu ni se oferă nimic pe tavă. Respectăm Clujul, este o echipă decentă, dar venim cu mare încredere. Să avem o evoluţie bună, reflectată şi în rezultat! Dacă vom reuşi, pe Celtic Park ne va ajuta un stadion plin, la retur”.

Citește și:

10 ponturi pentru Dan Petrescu de la un rival, pentru a o opri pe Celtic: „Nu ai nicio șansă dacă vrei să te iei cu ei la bătaie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  06 August 2019, 18:43

Cat nu suport eu Cfr,insa am mare incredere ca o bate pe Celtic.O sa-i spulbere la cel mai important lucru al lor:centrarile si loviturile cu capul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează