INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // Lennon spune că l-a citit pe Petrescu » De cine le e frică scoțienilor și care e marea lor bucurie

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2019 12:57

CFR Cluj și Celtic se înfruntă astăzi, de la 21:00, în prima manșă a turului III preliminar din Liga Campionilor. Neil Lennon, antrenorul scoțienilor, i-a analizat atent pe „feroviari”.

  • CFR Cluj - Celtic e astăzi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport și Digi Sport 1.

Celtic Glasgow nu e recomandată doar de tradiție și de istoria uriașe. În acest start de sezon competițional, scoțienii au marcat 19 goluri și-au primit doar două, iar în ultimele trei partide oficiale au învins la zero! Până ca jucătorii CFR-ului să poată aspira la statuile de care vorbea Dan Petrescu zilele trecute, cei de la Celtic spun că au descifrat jocul campioanei României.

„Duc balonul rapid în față”

„Îmi imaginez că va fi cel mai greu test al nostru din acest sezon. CFR Cluj este campioana României şi a avut parte de o dublă dificilă în runda trecută, când au trecut de Maccabi Tel Aviv. Românii sunt puternici şi compacţi. Aruncă rapid mingea şi duc balonul rapid în faţă. De asemenea, sunt bine organizaţi pe faza defenisvă. Vom juca în deplasare în tur, deci va trebui să ne montăm bine pentru a ne reseta din puncte de vedere mental. Chiar şi aşa, ştim care este motivaţia noastră” a declarat Neil Lennon pentru site-ul oficial al lui Celtic.

„Bine că Țucudean nu e refăcut total”

Alb-verzii au fost însoțiți în Ardeal și de jurnaliștii veniți de la Glasgow. Atunci când vorbesc de pericolele care-i pot pândi în Gruia pe elevii lui Lennon, ziariștii menționează două nume în special, apoi se bucură că golgeterul Ligii 1 în ediția 2018/2019 nu este refăcut total.

Omrani e cel mai periculos adversar al lui Celtic. Apoi este Deac. La ei trebuie să aibă grijă jucătorii lui Lennon. Este bine pentru scoțieni că Țucudean nu e refăcut total și ar putea intra doar pe parcurs. Ar fi fost un dezavantaj mare să fii jucat la capacitate optimă.

Fanii mai vechi ai lui Celtic n-au uitat că s-au bucurat enorm când Dan Petrescu i-a învins cu 4-1 pe rivalii de la Glasgow Rangers în 2009. Și acesta a fost un detaliu important pentru care românul care a fost la Unirea Urziceni a fost pe lista de posibili manageri ai lui Celtic în urmă cu câțiva ani”, au povestit jurnaliștii prezenți la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC // EXCLUSIV Mihai Popescu, dinamovistul care sfătuiește campioana: „Dan Petrescu sperie Celtic!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează