INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO Mario Camora: „Putem face surpriza cu Celtic” » Cât costă biletele pentru duelul din Ligă

Mario Camora
Mario Camora

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 13:02

Mario Camora, căpitanul portughez al lui CFR Cluj, este convins că el și coechipierii pot răsturna calculele care-i dau pe scoțieni favoriți să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor.

Campioana României este la doi pași de grupele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.

 

După ce au eliminat Astana și Maccabi, jucătorii lui Dan Petrescu nu se tem nici de Celtic. Bugetul cu multe zerouri al scoțienilor, numele jucătorilor și istoria echipei nu-i sperie pe ardeleni, care sunt gata de luptă și încrezători că pot ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor.

Prima bătălie se dă miercuri, în Gruia, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro.

„Toți ne dorim în Liga Campionilor. Este greu, dar nu imposibil. Împreună putem să eliminăm Celtic. Ei sunt favoriți, dar noi putem face surpriza. Suntem mai aproape de grupe, dar nu s-a câștigat încă nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, mai avem patru finale pe care trebuie să le câștigăm, indiferent în grupele cărei competiții ajungem. Ne dorim cu toții să auzim imnul în Gruia”
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani știe cum poate fi învinsă o echipă precum Celtic.

„Celtic joacă în forță, cu agresivitate, noi trebuie să facem minimum ca ei pentru a câștiga. Trebuie să fim agresivi și pregătiți sută la sută mental și fizic. Alergăm mai mult în Liga Campionilor decât în partidele din campionat pentru că în Liga Campionilor mingea stă mai mult la adversari”
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Cheamă suporterii la stadion

Ardelenii sunt convinși că suporterii vor fi un element important la partida cu Celtic. Tocmai de aceea, jucătorii lui Dan Petrescu au mărturisit că își doresc ca toți fanii să fie alături de ei și să creeze o atmosferă incendiară, pentru a-i pune în dificultate pe adversari.

„Publicul este al 12- lea jucător, stadionul va fi plin și va fi un mare plus pentru noi. Îi așteptăm pe suporteri cu mare drag să ne ajute și la final să le oferim cadou victoria”
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Biletele s-au pus în vânzare

Suporterii campioanei au mai multe variante pentru achiziționarea tichetelor: individual - pentru meciul cu Celtic - sau sub formă de pachet: Celtic (turul 3 preliminar al Ligii Campionilor) + Hermannstadt (etapa #5 a Ligii 1).

Prețurile pachetelor pentru meciurile cu Celtic și FC Hermannstadt:

  • Tribuna 1 – 55 lei
  • Tribuna 2 – 55 lei
  • Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei
  • VIP A – 200 lei
  • VIP B – 180 lei

Preturile biletelor individuale pentru meciul cu Celtic:

  • Tribuna 2 – 50 lei
  • Tribuna 1 – 50 lei
  • Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei (acces gratuit și la meciul cu FC Hermannstadt)
  • VIP A – 170 lei
  • VIP B – 150 lei

Tichetele se pot achiziționa și online, dar și de la casele de bilete ale stadionului din Gruia . Abonații pentru sezonul 2019-2020 intră fără să plătească biletul, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte și vor ocupa un singur loc împreună cu însoțitorul.

vezi și:

Lennon, avertisment pentru campioană: ”Cu meciul de la Cluj putem marca restul sezonului” + Laude pentru ex-dinamovistul Elhamed: „A jucat remarcabil!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
danut1971
danut1971  •  04 August 2019, 18:34

fortza cfr!

luisharcsa
luisharcsa  •  04 August 2019, 15:58
Postat de turbozero pe 04 August 2019, 15:17

duelul din Liga?care liga ? :))) e doar turul 3 preliminar

Resita

luisharcsa
luisharcsa  •  04 August 2019, 15:57

Respect capitane.Hai CFR!!!! Calificare!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează