INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 D. PEN

Poate pe ei îi batem! Ce urmează pentru CFR Cluj în Conference League » Duel cu o formație semi-profesionistă, la care joacă un român

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 08:42 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 09:47

CFR Cluj merge în preliminariile Conference League, după eliminarea suferită în fața celor de la Pyunik Erevan, în turul I al preliminariilor Champions League, 2-2, 3-4 la penalty-uri.

După ce a ieșit jenant din Champions League, campioana României va ajunge în turul doi preliminar din Conference League, cea de-a treia competiție intercluburi ca importanță din Europa.

Venind pe ruta campioanelor, clujenii vor da piept cu andorezii de la Inter Club d'Escaldes, o formație semi-profesionistă. Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 și 28 iulie.

Neluțu Varga a anunțat ce se întâmplă cu Dan Petrescu după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!” » Antrenorul pare că a înțeles ce-l așteaptă: „În fotbal, prieteniile țin cât e bine”
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 D. PEN
Neluțu Varga a anunțat ce se întâmplă cu Dan Petrescu după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!” » Antrenorul pare că a înțeles ce-l așteaptă: „În fotbal, prieteniile țin cât e bine”

Cine e Inter Club d'Escaldes, adversara lui CFR Cluj din Conference League

Inter Club d'Escaldes este campioana la zi din Andorra, având în total 3 titluri: 2020, 2021 și 2022.

Formația antrenată de spaniolul Raul Obiols Rodríguez a jucat în turneul de calificare pentru preliminarii. A trecut în semifinale de La Fiorita (San Marino), 2-1, și a fost învinsă în finală de Vikingur (Islanda), 0-1.

2.630.000 de euroe valoarea lotului formației din Andorra

Cei mai bine cotați jucători din lot sunt: Pau Bosch (fundaș spaniol, 34 de ani), Adria Gallego (fundaș spaniol, 32 de ani), Jesus Rubio (fundaș spaniol, 27 de ani) și Ahmed Belhadji (extremă marcano-spaniolă, 24 de ani). Valoarea acestora este de 200.000 de euro.

Echipa tip: Coca - Gallego, Feher, De Nova, Jesus Rubio - Martinez, Roca - Jordi Rubio, Belhadji, Cabrera - Andreu

Un român joacă la Inter Club d'Escaldes

În lotul lui Inter Club d'Escaldes există și un român: Raul Mihai Feher. Născut la Zalău, acesta evoluează ca fundaș central, bifând 5 partide în acest sezon.

Feher a jucat din 2016 la mai multe echipe iberice din eșaloanele inferioare, printre care și FC Andorra, formația patronată de Gerard Pique, fundașul de la FC Barcelona. În ianuarie 2022 a ajuns la Inter Club d'Escaldes, alături de care a câștigat titlul în Andorra.

Pentru a ajunge în grupele Conference League, CFR Cluj trebuie să treacă două tururi preliminare și de play-off.

Ce premii sunt în Conference League

  • calificare în grupe: 2,94 milioane
  • victorie în grupe: 0,5 milioane
  • egal în grupe: 0,166 milioane
  • primul loc în grupă: 0,65 milioane
  • locul 2 în grupă: 0,3 milioane
  • calificare din grupe: 0,3 milioane
  • calificare în „optimi": 0,6 milioane
  • calificare în „sferturi": 1 milion
  • calificare în semifinale: 2 milioane
  • calificare în finală: 3 milioane
  • campioana: 2 milioane

Citește și:

Panduru l-a făcut praf pe Petrescu: „Uite că nu mai merge cu 1-0” + „Să nu mai aud că e bună Pyunik. Nu e bună”

Fotbaliștii de la CFR Cluj, DEVASTAȚI: „Cea mai neagră seară! Depindeam de acești bani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
sportix
sportix  •  14 Iulie 2022, 14:01

Nea Dane, vezi ca si astia sunt buni tare! Au maturat pe jos cu o echipa din San Marino, asta nu poate insemna decat ca au mare valoare!

bererece
bererece  •  14 Iulie 2022, 12:16
Postat de terranovaaa pe 14 Iulie 2022, 09:26

Si astia sunt periculosi si ei au spanioli semi amatori in lot ca si Dudelange.

Bună asta cu " semi-amatori". E pe palierul lui Vasilică :)))))))

kratosdoom
kratosdoom  •  14 Iulie 2022, 11:54
Postat de adriann_ pe 14 Iulie 2022, 10:50

Bietul randoom e atat de bulversat de cei 7 ani de umilinte ca nici nu mai intelege ca nu poti bate campii cu "Intertoto" apropo de rusinea istorica patita de fcsb cu Karagandy cand saptamana viitoare incerci sa te califici FIX IN "INTERTOTO" AIA :)) Asa ceva... :))

Rad toți de tine la cât de prost ești. Adică 99% din echipe nu au mai luat campionatul în Roma ia de mai mult de 15 ani și tu vorbești de steaua din liga 1? Cât de prost poți fii

Vezi toate comentariile (26)
Comentează