INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 LA PENALTY-URI

FOTO Imagini dezolante cu Dan Petrescu » Ce a făcut antrenorul lui CFR Cluj la finalul partidei

Dan Petrescu // FOTO: Imago +8   FOTO
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 09:34 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 10:19

Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost extrem de dezamăgit după eliminarea rușinoasă din preliminariile Champions League, cu Pyunik Erevan (0-0 în tur, 2-2 și 3-4 la penalty-uri în retur).

La finalul meciului, Dan Petrescu a rămas fără reacție. Antrenorul campioanei a rămas minute în șir pe banca de rezerve, privind în gol și discutând cu secundul Alin Minteuan.

Mai jos de atât n-am fost niciodată! 5 rușini istorice bifate de CFR și Petrescu într-o singură seară » Premieră după 60 de ani
CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 LA PENALTY-URI
Mai jos de atât n-am fost niciodată! 5 rușini istorice bifate de CFR și Petrescu într-o singură seară » Premieră după 60 de ani

FOTO. Dan Petrescu, imagini dezolante după eliminarea lui CFR Cluj

Abia după mai bine de 20 de minute s-a ridicat de pe bancă și a mers direct la interviu.

+8 FOTO

Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul. Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic

- Neluțu Varga, într-un dialog purtat cu jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă.

Dan Petrescu: „Am simțit ceva, chiar atât de multe ghinioane să ai?

La finalul meciului, Dan Petrescu a dat vina pe ghinion, recunoscând că echipa sa a avut de suferit și din punct de vedere fizic. 

„E foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții au încercat. A fost un meci echilibrat, parcă noi am avut mai multe ocazii. Sunt foarte supărat și trist, e greu să îmi găsesc cuvintele. Cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. N-am pierdut meciul, am făcut 0-0 și 2-2.  Sunt blestemat, n-am câștigat niciodată la loteria penalty-urilor. 

Eu am simțit ceva încă de dimineață. Mistrati și Kolinger s-au accidentat în ziua meciului, chiar atât de multe ghinioane să ai? Credeam că s-a terminat meciul la acel penalty ratat de ei.  E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene!

Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-am cerut să se apere, dar cred că au fost căzuți fizic.  La 2-1, s-au băgat toți în poartă, au crezut că mai sunt 3 minute și gata. Cred că și jucătorii au greșit retrăgându-se. Ce să mai spun? N-am ce să spun. Suntem foarte supărați. Sunt convins că și jucătorii sunt foarte supărați.  

Acum e foarte greu. CFR Cluj trebuie să meargă mai departe, așa cum au mers și alte echipe din România. Dar nu va fi ușor! Ați văzut ce echipă bună a fost Pyunik. Nu joacă bugetele, contează ce scrie tabela. Iar astăzi tabela spune că am pierdut”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport. 

Citește și: 

Poate pe ei îi batem! Ce urmează pentru CFR Cluj în Conference League » Duel cu o formație semi-profesionistă, la care joacă un român

Neluțu Varga a anunțat ce se întâmplă cu Dan Petrescu după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!” » Antrenorul pare că a înțeles ce-l așteaptă: „În fotbal, prieteniile țin cât e bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
jabs
jabs  •  14 Iulie 2022, 14:34

Conferinta de presa inainte de meciul cu Rapid : va fi un meci extraordinar de greu...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jabs
jabs  •  14 Iulie 2022, 14:33

un danc si un rus.....................penibilii din gruia

tororosso
tororosso  •  14 Iulie 2022, 14:13

„ N-am pierdut meciul, am făcut 0-0 și 2-2. ” felicitări ! dar sau calificat acei care au fost mai buni . Fără sprijinul impiegatului Dâncu Srl. e greu să câștigi meciuri internaționale dar mai ales să de vi campioană cu jucători reciclați .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează