INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // Dan Petrescu, griji după victoria din Gruia: „Returul va fi un vacarm”

Dan Petrescu, CFR Cluj
Dan Petrescu, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 23:23

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit la finalul partidei cu Maccabi Tel-Aviv, scor 1-0 în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Antrenorul clujenilor își menține părerea că Maccabi este o echipă mai bună decât Astana, adversara din primul tur și se așteaptă la un retur infernal.

„A fost un meci foarte greu, un adversar foarte puternic. Au arătat că au un nivel mai bun decât Astana. Fundașul lor central, portughezul, mi s-a părut extraordinar. Au fost destul de periculoși. Au avut și ei ceva ocazii. Mie nu mi-a plăcut că ne-am apărat, dar nu mai puteam pur și simplu. N-am văzut echipa să meargă sus, să facă pressing.

Returul va fi un vacarm, fanii lor sunt vulcanici. Au calitate foarte mare. D-aia joacă toți în naționala Israelului, se vede. Simțeam când aveau mingea că au calitate în tot ceea ce fac. Trebuie să facem un meci perfect, Arlauskis să prindă o zi bună, la fel și apărarea și să avem puțin noroc. Țucudean nu cred că este o soluție pentru retur, pentru că, din păcate, nu s-a antrenat cu echipa”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport.

„După aspectul jocului, nu știu dacă meritam mai mult. E bine că am marcat și ne-am creat un ușor avantaj pentru meciul retur. E o echipă care te poate pune în dificultate. Cel mai fericit lucru este că nu am primit gol. Nu e gata calificarea. Acolo au niște fani superbi care îi vor împinge de la spate, dar depinde doar de noi. E bine că am legat trei victorii la rând, pentru că am început cu stângul. Victoriile aduc victorii și ne țin acolo sus” Ciprian Deac

„Suntem bucuroși că am reușit să câștigăm, dar cel mai important este că nu am primit gol. După meciul cu Dinamo putem să ne gândim la retur. E o echipă bună, suntem în preliminariile Ligii Campionilor, normal că și adversarul e valoros” Andrei Burcă

Returul se va juca marți, 30 iulie, de la ora 20:00, în Israel, și va f liveTEXT pe GSP.ro. 

Dacă trece de Maccabi, CFR Cluj va juca în turul III cu învingătoarea meciului dintre Kalju (Estonia) și Celtic (Scoția).

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV 1-0 // Iuliu Mureșan laudă echipa creată de Dan Petrescu: „Nu vor avea probleme nici anul ăsta la titlu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”


Comentarii (9)
qwerty007
qwerty007  •  26 Iulie 2019, 04:05

Antrenor de 2 lei dai un gol si kuru'n poarta,pleaca si lasa pe altul ! Nu stiu dupa ce ai venit...a da dupa bani....Daca ramanea antrenorul dinaintea ta era mai bine,cat de *** poate fi conducerea Kfr-ului acum !!? Plateste mai mult pentru mai putin !! Te mai miri ca nu mai vine nimeni la stadion !!???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

afaraumdinfotbal
afaraumdinfotbal  •  25 Iulie 2019, 12:40

Chefereul nu joaca absolut nimic, doar mingi la bătaie și face fixe!! E greu in Europa, fără cooperative, arbitrii și politruci care sa tragă pentru șmecherii din Gruia. Tipic pentru ignorantii definitivi adunați pe la porțile UM Ghencea, se bagă si ei in seama pe orice articol, deși ar trebui sa comenteze numai știri legate de sistemul sovietic, care a creat monstruozitatea CSA. Talambii vorbesc despre implicarea politicului, tocmai ei care sprijină o făcătură anacronica, apărută in 2017, la semnătura ministrului PSD și cu acordul total al guvernului PSD. Nu realizează naucii enormitatea acestei rătăciri politicianiste: România este UNICA țara UE in care mai exista aberația CSA impusa cu forța de trupele lui Stalin in 1947! Jalnice personaje!

fara_pista
fara_pista  •  25 Iulie 2019, 09:30

Ne-am speriat degeaba! Maccabi a fost un adversar facil, cu o apărare penibilă și un Cohen care a dat atâtea pase greșite că mă mir cum de n-a dat antrenorul lor în apoplexie. Oricum, totu-i bine când se termină cu bine și sper ca vacarmul din retur să nu împideice calificarea CFR-ului. Succes! Lor și celorlalte trei echipe românești! Iar catalynn-ii să se păstreze pentru liga noastră, că deja dau în ridicol...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează