INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // Vladimir Ivic, antrenorul israelienilor, o amenință pe CFR: „Putem să ne calificăm”

CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1-0
CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv 1-0

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 23:29

Vladimir Ivic (42 de ani), antrenorul lui Maccabi Tel-Aviv, a vorbit la finalul partidei cu CFR Cluj (scor 0-1) din cadrul turului II preliminar al Ligii Campionilor.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Tehnicianul sârb este încrezător că echipa sa poate obține calificarea în turul III preliminar, în fața propriilor suporteri.

„Nu e un rezultat bun pentru noi. A fost primul nostru meci oficial (n.r. după Supercupa Israelului), CFR a mai jucat câteva meciuri și ei au fost mai încrezători decât noi. Sigur putem să facem un meci mai bun în retur și putem să ne calificăm. Cel mai important lucru pentru noi acum este Liga Campionilor. CFR nu m-a surprins în niciun fel”, a spus Vladimir Ivic, la TV Digi Sport.

Returul se va juca marți, 30 iulie, de la ora 20:00, în Israel, și va f liveTEXT pe GSP.ro. 

Dacă trece de Maccabi, CFR Cluj va juca în turul III cu învingătoarea meciului dintre Kalju (Estonia) și Celtic (Scoția).

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV 1-0 // Dan Petrescu, după victoria din Gruia: „Returul va fi un vacarm” + Îi ridică în slăvi pe israelieni: „D-aia joacă toți la națională”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Iulie 2019, 09:05

In orice caz au acoperit bine terenul,au practicat marcaj strans si chiar au fost periculosi in doua situatii!Iar CFR nu prea a avut ocazii!Probabil ca CFR, jucand fara presiunea de a intoarce scorul-cum s-a intamplat cu Astana-a preferat sa faca jocul sau obisnuit-pe care il face"acasa"!Adica la 1-0!Sa speram ca isi va confirma"obiceiul"de a juca mai bine in deplasare si ca va inscrie goluri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează