INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV

CFR CLUJ - MACCABI TEL-AVIV // VIDEO Dan Petrescu, supărat înaintea turului II preliminar din Liga Campionilor: „Pentru români eu sunt prost! Cred că s-a uitat cine este campioana ultimelor două ediții”

Dan Petrescu, la conferința de presă
Dan Petrescu, la conferința de presă

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 18:50

Dan Petrescu (51 de ani) a susținut o conferință de presă premergătoare meciului din turul II preliminar al Ligii Campionilor și. Antrenorul lui CFR Cluj a fost arțăgos și ironic, acuzând în stânga și-n dreapta arbitrajele și pe foștii coechipieri care-i defăimează imaginea.

CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv se joacă miercuri, de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro AICI

Și-a făcut cruce ca pe vremea când era fotbalist, a atins iarba din Gruia și a zbughit-o pe teren. Dan Petrescu a efectuat azi ultimul antrenament înaintea partidei de diseară cu Maccabi Tel Aviv, cea mai puternică grupare a Israelului, după ce și-a vărsat năduful la conferința de presă. Tema predilectă: arbitrajele anti-CFR, în opinia tehnicianului, plus criticile din media, unele ale foștilor săi coechipieri din Generația de Aur.

"Totdeauna sunt greșeli împotriva noastră. Mereu! Am ajuns să-mi doresc să greșească măcar un pic și pentru mine ca să fiu și eu liniștit. Pe cuvânt. Vreau să greșească arbitrii în favoarea CFR-ului", a spus Super-Dan. L-a mulțumit ultimul succes, 4-1 la Clinceni, dar nu pe deplin: "Echipa a fost o surpriză plăcută, mi-au plăcut și golurile, dar faptul că am încasat un gol în minutul 92 mi-a stricat seara".

"Pentru români, eu sunt prost"

Petrescu a fost ironic: "Cu Maccabi vom fi judecați drastic: dacă pierdem toți specialiștii și jurnaliștii vor spune că suntem cei mai proști, dacă batem înseamnă că adversarul a fost foarte slab! Cunosc placa. Asta e clar. Când CFR bate, adversarul e prost, spun experții, moderatorii. Când pierdem, noi suntem proști. Oricum am da-o, nu ieșim bine deloc. Eu cred că s-a uitat cine este campioana ultimelor două ediții în România. Vorbesc alții... Toată lumea uită că am fost și suntem campioana României. Mai mult respect, domnilor!”.

Super-Dan a fost măgulit să audă că Vladimir Ilici, omologul de la Maccabi, a spus despre CFR Cluj că "este din punct de vedere tactic, o echipă perfectă". "Măcar străinii să te laude, dacă ai tăi... Pentru români eu sunt prost! Îi mulțumesc. Maccabi e un club puternic, un club mare, au fost de patru ori în ultimii cinci ani în grupele cupelor europene. Au 12 jucători din naționala Israelului, deci practic jucăm cu naționala țării lor", a spus românul.

 

"Eu tot timpul am fost de acord să nu primesc gol acasă în cupele europene. Și când am câștigat Cupa Chinei nu am luat gol acasă și am învins în deplasare 1-0. Dacă nu iei gol e bine, iar dacă dăm și vreo două ar fi și mai bine"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

"Vedem dacă Maccabi e mai tare ca Astana. Ne concentrăm pe Maccabi, nu la Celtic. Antrenorul ne-a arătat niște imagini. Noi trebuie să avem încredere în calitatea noastră, suntem campioni. Nu știu dacă vom fi spectaculoși, trebuie să câștigăm"
Damjan Djokovic, mijlocaș CFR Cluj

 

 

 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - MACCABI TEL AVIV // Acum e sigur: israelienii vin în România fără căpitanul Sheran Yeini!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (52)
alenb
alenb  •  24 Iulie 2019, 10:48

Macabi tel Aviv a fost in ultimii 6 ani de 5 ori in grupele cupelor europene, 1 data chiar in grupele Champions, plus ca 1 data a trecut in primavara Europa League. Care echipa romaneasca a realizat performante similare ca sa zicem de Macabi ca "e slaba"? Plus ca Macabi a castigat titlul la aproape 30 de puncte diferenta in conditiile in care campionatul din Israel este vreo 10 locuri in plus fata de cel romanesc in clasamentul indicilor UEFA. La randul ei Astana, catalogata de presa gigista ca fiind "foarte modesta", a fost in grupele cupelor europene in ultimele 4 editii, din care 1 data in grupele Champions si 1 data in primavara EL.

alenb
alenb  •  24 Iulie 2019, 10:37
Postat de tonyys pe 24 Iulie 2019, 07:08

Campioana arbitrilor ai fost Dan Penalty.

Uite vezi, Petrescu are dreptate, "Dan penalty" este o inventie a *** si promovata de presa. Adevarul insa: CFR a fost anul trecut pe locul 4 la nr de penaltyuri primite si cu un an inainte pe locul 2, de fiecare data FCSB primind mai multe penaltyuri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  24 Iulie 2019, 07:36
Postat de tonyys pe 24 Iulie 2019, 07:08

Campioana arbitrilor ai fost Dan Penalty.

pe ban. domnul dan venea pe cind altii au muncit in acest campionat al doilea la cfr. a luat bomboana de pe tort. nu stie mare lucru si de aici nici ca va face ceva. anul asta vor pierde la greu cam totul. iar el tipa precum hotii care striga hotii. normal la citi bani are nu poate da vina pe el ci pe altii. o smecherie de doi lei. sincerr nu il vad sa ramina acolo. aducerea lui neagoe este clara ca el va urma ... si este pus in garda acest dan penalti. enache, hagi, ciubotaru sau edi iordanescu sint antrenori care ii pot da clasa oricind. asa ca asta din genertia de participanti fara nicio cupa sa ne lase. nu toti sintem orbi.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează