INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN 2-2, 3-4 D. PEN

NOTE GSP Dezastru pe linie! Ce note au primit Dan Petrescu și jucătorii lui CFR Cluj după eliminarea rușinoasă din Ligă

CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj +8   FOTO
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2022 08:02 / Actualizat joi, 14 iulie 2022 11:31

CFR Cluj a avut o prestație dezastruoasă în manșa a doua a dublei cu Pyunik Erevan, fiind eliminată în turul I al preliminariilor Champions League, 2-2, 3-4 la penalty-uri.

  • CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu Inter Club d'Escaldes, o formație din Andorra. Turul e pe 21 iulie, la Cluj, returul fiind o săptămână mai târziu

Elevii lui Dan Petrescu au condus cu 1-0 și 2-1, dar nu au putut ține de rezultat, fiind eliminați la penalty-uri, după o evoluție extrem de slabă. 

Panduru l-a făcut praf pe Petrescu: „Uite că nu mai merge cu 1-0” + „Să nu mai aud că e bună Pyunik. Nu e bună”
CFR CLUJ - PYUNIK 2-2, 3-4 după penalty-uri
Panduru l-a făcut praf pe Petrescu: „Uite că nu mai merge cu 1-0” + „Să nu mai aud că e bună Pyunik. Nu e bună”

Burcă și Camora, cei mai slabi în CFR Cluj - Pyunik

Jucătorii campioanei au dezamăgit pe teren propriu, iar doar Boateng a primit notă de trecere, fiind notat cu 5.

La polul opus s-au aflat Mario Camora și Andrei Burcă. Cei doi au fost cei mai slabi jucători ai meciului, primind nota 2 din partea Gazetei Sporturilor.

Dezastru pe linie! Ce note au primit Dan Petrescu și jucătorii lui CFR Cluj după eliminarea rușinoasă din Ligă

3a fost nota luată de Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

Petrescu: „E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene!”

Finalul meciului l-a găsit deznădăjduit pe Dan Petrescu. Acesta a rămas minute în șir pe banca de rezerve, unde a discutat cu „secundul” Alin Minteuan. La declarații, „Bursucul” a dat vina pe ghinion, recunoscând că echipa sa a avut de suferit și din punct de vedere fizic. „Cea mai mare dezmăgire a carierei mele în Europa”, a concluzionat antrenorul CFR-ului.

„E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene! Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-am cerut să se apere, dar cred că au fost căzuți fizic. 

La 2-1, s-au băgat toți în poartă, au crezut că mai sunt 3 minute și gata. Cred că și jucătorii au greșit retrăgându-se. Ce să mai spun? N-am ce să spun. Suntem foarte supărați. Sunt convins că și jucătorii sunt foarte supărați.  

Acum e foarte greu. CFR Cluj trebuie să meargă mai departe, așa cum au mers și alte echipe din România. Dar nu va fi ușor! Ați văzut ce echipă bună a fost Pyunik. Nu joacă bugetele, contează ce scrie tabela. Iar astăzi tabela spune că am pierdut”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport. 

Citește și:

Neluțu Varga a anunțat ce se întâmplă cu Dan Petrescu după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!” » Antrenorul pare că a înțeles ce-l așteaptă: „În fotbal, prieteniile țin cât e bine”

Fotbaliștii de la CFR Cluj, DEVASTAȚI: „Cea mai neagră seară! Depindeam de acești bani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
deaduralex
deaduralex  •  14 Iulie 2022, 14:07

Dacă cel care a dat notele vedea meciul, îi așeza 4-4-2.

Syryus
Syryus  •  14 Iulie 2022, 13:34

Oooooo vaisiamar!!!!!!!!

daniaania
daniaania  •  14 Iulie 2022, 10:43

DP nu mai poate antrena CFR, s-au pierdut aseară niste bani.El a făcut strategia de joc și făcut echipa. A eșuat. Burca tre' vândut că vrea să plece. Camera deja nu mai este ce a fost , Păun nu confirmă demult, Bordeianu ii pa plus Pufii care nu ii sigur.Cu ei joacă DP și insistă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează